Belediyeye dilekçe nasıl yazılır?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Hocam Mersin'de yaşıyorum. Burada bir park var ama yokuş bir yere yapmışlar ağaç dallarından barfiks çekilmiyor bir de çok kötü park yani klasik belediye parkları. Buraya calisthenics'e uygun park yaptırmak için dilekçe yazmak istiyorum da nasıl yazacağım ne yazacağım ve nereye yazacağım? Yani sadece düzgün çok kalın olmayan bir barfiks direği ve dips direği bile koysalar yeter ama bu parkta hiçbir şey yapılamıyor. Yaşlılar gelip bazen çalışıyor ama çok gelen yok.

Hocam Mersin'de yaşıyorum. Burada bir park var ama yokuş bir yere yapmışlar ağaç dallarından barfiks çekilmiyor bir de çok kötü park yani klasik belediye parkları. Buraya calisthenics'e uygun park yaptırmak için dilekçe yazmak istiyorum da nasıl yazacağım ne yazacağım ve nereye yazacağım? Yani sadece düzgün çok kalın olmayan bir barfiks direği ve dips direği bile koysalar yeter ama bu parkta hiçbir şey yapılamıyor. Yaşlılar gelip bazen çalışıyor ama çok gelen yok.

Belediyenin telefon numarası veya epostası ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca internet sayfasında vatandaş talep formu ve iletişim bilgileri yazıyor.

Hocam şunu yazdım ver atlına şu resimleri bıraktım:
Merhaba. Çiftlikköy Şakir Son Caddesi'nde bir park var. Ama çok kullanışsız. Normalde düz zeminde yapılması gerekirken yamuk bir zeminde yapılmış. Barfiks direği çok kullanışsız hem ağaç dalları var hem de tutacak düzgün yer yok. Sizden ricam buraya biraz özen gösterip zemini düzeltseniz ve daha düzgün bir barfiks ve dips direği eklerseniz sevirim. Bahsettiğim direkleri aşağıya bırakıyorum. Diğer aletler kalabilir çünkü yaşlılar da çalışıyor orada. Yani tek isteğim düzgün bir barfiks ve dips direği, zeminin düz olması.
Hocam adres derken direk kendi adresimizi yazacağaz değil mi?

Dosya Ekleri

• web1_161205-pdn-Calisthenic-Park-web.jpg
    web1_161205-pdn-Calisthenic-Park-web.jpg
    226,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 7003381c5299211ae4b3471a20b96824.png
    7003381c5299211ae4b3471a20b96824.png
    213,1 KB · Görüntüleme: 71

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı