E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #11 Güvenme bunlara. Gerçek link gibi görünse de bilgilerin çalınabilir.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 9 Haziran 2022 #12 Link gerçek. Gerçek olmasa o buton çıkmazdı.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Haziran 2022 #13 Link temiz gibi. Ama güvenip güvenmemek sana kalmış.
Mr.Mordekaiser Decapat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #14 aKuu dedi: Link temiz gibi. Ama güvenip güvenmemek sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Link temiz gözüküyor. temiz olup olmadığını bilemeyiz kart bilgileri çalınabilir eğer hala güncelse SteelSeries'ten 3 aylık alabilir.
aKuu dedi: Link temiz gibi. Ama güvenip güvenmemek sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Link temiz gözüküyor. temiz olup olmadığını bilemeyiz kart bilgileri çalınabilir eğer hala güncelse SteelSeries'ten 3 aylık alabilir.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Haziran 2022 #15 Mr.Mordekaiser dedi: Link temiz gözüküyor. temiz olup olmadığını bilemeyiz kart bilgileri çalınabilir eğer hala güncelse SteelSeries'ten 3 aylık alabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum artık Epic'in geçen verdiği nitrolardan da olabilir. Olmayadabilir.
Mr.Mordekaiser dedi: Link temiz gözüküyor. temiz olup olmadığını bilemeyiz kart bilgileri çalınabilir eğer hala güncelse SteelSeries'ten 3 aylık alabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum artık Epic'in geçen verdiği nitrolardan da olabilir. Olmayadabilir.
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 9 Haziran 2022 #16 aKuu dedi: Bilmiyorum artık Epic'in geçen verdiği Nitro'lardan da olabilir. Olmayabilir de. Genişletmek için tıkla... 3 aylık hocam bu.
aKuu dedi: Bilmiyorum artık Epic'in geçen verdiği Nitro'lardan da olabilir. Olmayabilir de. Genişletmek için tıkla... 3 aylık hocam bu.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Haziran 2022 #17 Dwnity dedi: 3 aylık hocam bu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum dediğim gibi güvenip güvenmemek sana kalmış.
Dwnity dedi: 3 aylık hocam bu. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum dediğim gibi güvenip güvenmemek sana kalmış.
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 9 Haziran 2022 #18 Mr.Mordekaiser dedi: Epic 1 ay veriyor SteelSeries 3 ay veriyordu en son. Bu arada adamın attığını yeni gördüm kesinlikle yalan hesabını kapattırabilir. Veya kredi kartı bilgilerini çalabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kart bilgilerini yazdım son aşamayı alma kısmına kod geldi hala promosyon linkindeydim o kodu yazmadım banka bilgileri gider mi aylık Nitro al yerinden geldi o doğrulama. Edit: Adam dolandırıcıymış, girdim bilgileri. ama tamamlamadım işte. Son düzenleme: 9 Haziran 2022
Mr.Mordekaiser dedi: Epic 1 ay veriyor SteelSeries 3 ay veriyordu en son. Bu arada adamın attığını yeni gördüm kesinlikle yalan hesabını kapattırabilir. Veya kredi kartı bilgilerini çalabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kart bilgilerini yazdım son aşamayı alma kısmına kod geldi hala promosyon linkindeydim o kodu yazmadım banka bilgileri gider mi aylık Nitro al yerinden geldi o doğrulama. Edit: Adam dolandırıcıymış, girdim bilgileri. ama tamamlamadım işte.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 9 Haziran 2022 #19 Dwnity dedi: Adam dolandırıcıymış, girdim bilgileri. Ama tamamlamadım işte. Genişletmek için tıkla... Attığı linkteki domain Discord'a ait. Nasıl dolandırici oluyor?
Dwnity dedi: Adam dolandırıcıymış, girdim bilgileri. Ama tamamlamadım işte. Genişletmek için tıkla... Attığı linkteki domain Discord'a ait. Nasıl dolandırici oluyor?
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 9 Haziran 2022 #20 453476 dedi: Attığı linkteki domain Discord'a ait. Nasıl dolandırici oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam param gidermi 3000 tl vardı dolandırıcı bunu sorgulamaya gerek yok. Edit: adam bunu yaptığını kabul etti ama banka kartın elimde filan diyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-06-09 010253.png 190,9 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 9 Haziran 2022
453476 dedi: Attığı linkteki domain Discord'a ait. Nasıl dolandırici oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam param gidermi 3000 tl vardı dolandırıcı bunu sorgulamaya gerek yok. Edit: adam bunu yaptığını kabul etti ama banka kartın elimde filan diyor.