sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 11 gün özürlü, 4 gün özürsüz devamsızlığım var. Belge alabilir miyim ve üstün başarı belgesi 11. sınıfın 2. dönemi veriliyor değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2024
11 gün özürlü, 4 gün özürsüz devamsızlığım var. Belge alabilir miyim ve üstün başarı belgesi 11. sınıfın 2. dönemi veriliyor değil mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Devamsızlıklar belge almaya engel değil. Üstün başarı belgesi ise aşağıdaki koşullarda veriliyor: c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.
Devamsızlıklar belge almaya engel değil. Üstün başarı belgesi ise aşağıdaki koşullarda veriliyor: c) Ortaöğrenim süresince en az üç öğretim yılının bütün döneminde takdir belgesi alanları üstün başarı belgesi ile ödüllendirir.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.055 Çözümler 40 13 Haziran 2024 #3 sprXogzz dedi: 11 gün özürlü, 4 gün özürsüz devamsızlığım var. Belge alabilir miyim ve üstün başarı belgesi 11. sınıfın 2. dönemi veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Üstün başarıyı bilmiyorum ama belge alırsınız. Üstün başarı 3 yıl ard arda takdir alınca veriliyor yani seneye verilecek.
sprXogzz dedi: 11 gün özürlü, 4 gün özürsüz devamsızlığım var. Belge alabilir miyim ve üstün başarı belgesi 11. sınıfın 2. dönemi veriliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Üstün başarıyı bilmiyorum ama belge alırsınız. Üstün başarı 3 yıl ard arda takdir alınca veriliyor yani seneye verilecek.