Belge almak için devamsızlık şartı kaçtır?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Belge için 5 gün devamsızlık şartı varmış da sadece özürsüz için mi geçerli? Özürlü içinde mi geçerli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özürsüz 5 gün. Özürlüyü istersen tamamen kullanabilirsin.

Merhaba. Belge için 5 gün devamsızlık şartı varmış da sadece özürsüz için mi geçerli? Özürlü içinde mi geçerli?
Geçen sene kalktı o durum. 10 gün özürsüz devamsızlığa kadar hakkın var. 10 gün özürsüz devamsızlıktan sonra sınıfta kalırsın.

Özürsüz 5 gün. Özürlüyü istersen tamamen kullanabilirsin.
Şimdi benim özürsüz 9.5 gün. Özürlü 5.5 gün. Devamsızlık sildirme veya özürlüye aktarma yapılabiliyor mu?

Geçen sene kalktı o durum. 10 gün özürsüz devamsızlığa kadar hakkın var. 10 gün özürsüz devamsızlıktan sonra sınıfta kalırsın.
Ben sınıfta kalma sınırını biliyorum zaten. Belge için olan durumunu sormuştum hocam. Devamsızlık aktarma yok mu bu sene?

Şimdi benim özürsüz 9.5 gün. Özürlü 5.5 gün. Devamsızlık sildirme veya özürlüye aktarma yapılabiliyor mu?
Özürsüz devamsızlığın bir kısmını özürlü devamsızlığa aldırabilirsin.

Hocam yöneticiler ile konuştuğunuzda bunu yapabiliyorlarsa evet özürsüz hakkınızı 5 gün olacak şekilde yaptığınız sürece belge alabilirsiniz.

Silinmez ama kolayca özürlüye alabilirsin, ne de olsa 20 günlük özürlü devamsızlık sınırı var, o sınırı geçmeden istediğin kadar devamsızlığı özürlüye alabilirsin. Senin devamsızlıklar buna rahat yeter. Veli izni var diye kaydederler, o da özürsüz sayılmaz.

artık o 5 gün kuralı yok.
Nasıl? Cidden mi? Bak belge alma derdi olmayanlar yazmasın gerçekçi olmuyor

Herhangi bir dersten kalmadıysan belge alabilrsin. Devamsızlık olayı kalktı.

12. sınıfım bende, özürsüz 6 gündü 1 güne düşürdüm. ortalama 87 gayet iyi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…