Belgeler klasörü yok

Ben yine de çözümü yazayım:

Regedit'i açıp şu yola gidin:
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders

Buraya gidip OneDrive ile ilgili tüm girdileri %USERPROFILE%\KlasörAdı şeklinde düzeltirseniz sorun çözülür, kendisi klasör de oluşturur. Eğer oluşturmazsa elle oluşturabilirsiniz.

Bu şekilde klasörleriniz OneDrive'ın dışına, olması gereken yere de taşınır.

Örneğin:

@Ellie Williams Merhaba.

Ben format atmıştım da bu sorun devam ediyor bende. İlk olarak OneDrive kaldırdım fakat masaüstü konumuna girince hala OneDrive klasörünün içinden açıyor. OneDrive klasörünü silmiştim ama bu sefer cidden her şey sapıtmıştı bundan ötürü 2. kere format atmak zorunda kaldım nasıl bir yol izlemeliyim? Eskiden direkt kullanıcı üzerinden masaüstü klasörüne erişiyordum.

Sadece masaüstü değil resimler, belgeler bile OneDrive klasörünün içinden açılıyor cidden sıkıntı bu cloud.

harbiden öyle

Yönteminizi denedim. Ama hiçbir işe yaramadı. Konum kullanılamıyor hatası alıyorum...

"Dosya adı, dizin adı veya birim etiketi sözdizimi hatalı" diyor. Ne yapacağım ben? Üstelik laptop'um daha 2 ay oldu alalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…