Sizle ilgili demedim hocam. Yukarıdaki arkadaşlardan bahsettim. Siz zaten gerekli açıklamayı ve öneriyi yapmışsınız.Hocam ben iyiliği için dedim ama çünkü aynı şeyleri bende yaşadım daha kötülerini.
Sizle ilgili demedim hocam. Yukarıdaki arkadaşlardan bahsettim. Siz zaten gerekli açıklamayı ve öneriyi yapmışsınız.Hocam ben iyiliği için dedim ama çünkü aynı şeyleri bende yaşadım daha kötülerini.
Adam sadece sormuş terslemeye gerek yok hocam.
Allah kimseye öyle bi hastalık vermesin benim safrakesesinden sonra pankreasımın yarısını almışlardı pankreas hastalığım yüzünden karnımda drenlerle 7 8 ay kaldı o aletler karnımda sınıfta kaldım 4 tane heyet raporununa rağmen hoca iftira atmıştı bende okulu bırakıp açıktan okumaya karar vermiştim çünkü rapor getirdiğim halde sınıfın içinde beni rezil etmişti.Sizle ilgili demedim hocam. Yukarıdaki arkadaşlardan bahsettim. Siz zaten gerekli açıklamayı ve öneriyi yapmışsınız.
Hocam bizde biliyoruz sadece tavsiye öneri vericek sadece bu.Adam terslememiş biz doktor değiliz demiş.
Merhaba. Belimin sol orta tarafında şiddetli bir ağrı var. Yatamıyorum ve nefes almada zorluk yaşıyorum. Başladığı zaman şiddetli değildi ama 2-3 saat sonra şiddetlendi. Sırtımı bir yere çarpmadım. Sizce ne olabilir?
Çok ağır bir şey kaldırdınız mı veya yanlış bir hareket yaptınız mı?
Ders çalışırken fark etmeden masada kambur durdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.