Çözüldü Belirtilen Modül Bulunamadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cengizhan ŞEN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba! Windows 7 Ultimate 32 Bit işletim sistemi yüklü olan bilgisayarımı her açtığımda aşağıdaki hata mesajını alıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba,

Hatanın ekran görüntüsünü ekleyin. Dosya ismi veya yolunu yazması gerekmekte.
Başlat çalıştırdan msconfig üzerinden başlangıç ve hizmetler kısmından ilgili uygulamanın açılmasını devre dışı bırakın.

// Edit nengine.dll yi msconfig üzerinden sonlandırın. Şayet düzelme olmazsa HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri | Technopat Sosyal Hijackthis raporu ekleyin oradan sonlandıralım hatta performansınızı etkileyen durumlar varsa onları da düzeltelim.

Hata mesajının ekran alıntısını paylaştım. İlgili uygulamanın adı tam olarak ne olabilir acaba? Başlatma bölümünde "NextLive" diye bir şey var. Sizce bu olabilir mi?

Yardımınız için teşekkürler... NextLive uygulamasını kapatınca sorun düzeldi. Ama ben yine de bahsettiğiniz raporu hazırladım. Birazdan göndereceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…