Belkin 20.000 mAh powerbank alınır mı?

Gideon

Megapat
Daha fazla  
Bu powerbank markası ve özelliklerine göre acayip ucuz duruyor. Kronik bir sıkıntısı mı var acaba, elde patlar mı?

Bu powerbank markası ve özelliklerine göre acayip ucuz duruyor. Kronik bir sıkıntısı mı var acaba, elde patlar mı?

Markayı bazıları övmüş, bazıları da hiç ismini duymadık demiş. Köklü bir marka olduğu söylenmiş, bence alınabilir.

Alınır belkin gayet güvenilir iyi bir marka.

Markayı bazıları övmüş, bazıları da hiç ismini duymadık demiş. Köklü bir marka olduğu söylenmiş, bence alınabilir.
Marka dandik bir marka değil, magsafe şarj cihazını kullanıyorum şu an zaten ama fiyatı çok ucuz. Kronik bir arızasının olma olasılığı var mıdır?

Markanın ismini daha önce hiç duymadım. Powerbank bu, şakaya gelmez. Bence bilindik markalardan almak daha doğru olur.

Bugüne kadar kullandığım en kaliteli powerbank Linktech diye bir markanındı halen gücünde azalma olmadan 10.000 mah'lık bir tanesini kuıllanıyorum. Samsung powerbank öldü, Xiaomi öldü ama bu halen ilk günkü gibi fuar fuar geziyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakini kuıllanıyorum.

Urun olarak net bilgim yok ama marka olarak premium markalar arasindadir, alternatif olarak Anker bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı