A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 11 Ekim 2021 #21 Anilberen Bozlagan dedi: Şarj etmek için alttaki Type C Portuna takarsan eğer powerbank'ta hızlı bir şekilde şarj olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet Type C'den daha yüksek akım verebiliyormuş. Type C to Type C almam lazım.
Anilberen Bozlagan dedi: Şarj etmek için alttaki Type C Portuna takarsan eğer powerbank'ta hızlı bir şekilde şarj olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet Type C'den daha yüksek akım verebiliyormuş. Type C to Type C almam lazım.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #22 rofl dedi: Neden ki ismi garip ama olsun. Belkin kaliteli markadır. Apple Store'da bile Belkin satılır. Genişletmek için tıkla... Bunu yazdığımda duymamıştım. Sonradan araştırınca Apple'nin aksesuar kısmında ismini gördüm. Kaliteli bir markaymış.
rofl dedi: Neden ki ismi garip ama olsun. Belkin kaliteli markadır. Apple Store'da bile Belkin satılır. Genişletmek için tıkla... Bunu yazdığımda duymamıştım. Sonradan araştırınca Apple'nin aksesuar kısmında ismini gördüm. Kaliteli bir markaymış.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 11 Ekim 2021 #23 Amazon satıyor. Cepte patlamadığı sürece alınabilir bence.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 11 Ekim 2021 #24 BERWAR dedi: Bunu yazdığımda duymamıştım. Sonradan araştırınca Apple'nin aksesuar kısmında ismini gördüm. Kaliteli bir markaymış. Genişletmek için tıkla... Olabilir ismi çok kalitesiz bir marka gibi çağrışım yapıyor. Spigen falan daha kaliteli gibi geliyor insana bu ismin yanında.
BERWAR dedi: Bunu yazdığımda duymamıştım. Sonradan araştırınca Apple'nin aksesuar kısmında ismini gördüm. Kaliteli bir markaymış. Genişletmek için tıkla... Olabilir ismi çok kalitesiz bir marka gibi çağrışım yapıyor. Spigen falan daha kaliteli gibi geliyor insana bu ismin yanında.