P PCManyaQı Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar oyun oynarken bu hatayı veriyor belleğide yükselttikçe yükselttim fakat bir işe yaramıyor yardım edin.
Arkadaşlar oyun oynarken bu hatayı veriyor belleğide yükselttikçe yükselttim fakat bir işe yaramıyor yardım edin.
sinann996 Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa 11 Ağustos 2014 #2 yukarıdaki seçenekten otomatik yönet'i işaretle sonra game booster'i yükle oyunları onunla aç, sistem özellikleriniz düşük olabilir ondan dolayı sanal bellek hatası veriyor olabilir.
yukarıdaki seçenekten otomatik yönet'i işaretle sonra game booster'i yükle oyunları onunla aç, sistem özellikleriniz düşük olabilir ondan dolayı sanal bellek hatası veriyor olabilir.
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #3 Sisteminizin özellikleri nedir? Bu soruna güncel olmayan sürücüler neden olabiliyor. Başka oyunlarda problem yaşıyor musunuz? Bunun indirip yükleyin oluşan linki burada paylaşın. Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2014
Sisteminizin özellikleri nedir? Bu soruna güncel olmayan sürücüler neden olabiliyor. Başka oyunlarda problem yaşıyor musunuz? Bunun indirip yükleyin oluşan linki burada paylaşın. Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ağustos 2014 #4 Ekran kartı sürücünü güncelle ve 18000 olanı 8000'e düşür.
P PCManyaQı Ziyaretçi 11 Ağustos 2014 #5 Silinen üye dedi: Sisteminizin özellikleri nedir? Bu soruna güncel olmayan sürücüler neden olabiliyor. Başka oyunlarda problem yaşıyor musunuz? Bunun indirip yükleyin oluşan linki burada paylaşın. Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. Genişletmek için tıkla... Nerdeyse her oyunda yapıyor. Murat5038 dedi: Ekran kartı sürücünü güncelle ve 18000 olanı 8000'e düşür. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı güncel ve onu 8000 yaptığımda aynı sorun tekrar geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2014
Silinen üye dedi: Sisteminizin özellikleri nedir? Bu soruna güncel olmayan sürücüler neden olabiliyor. Başka oyunlarda problem yaşıyor musunuz? Bunun indirip yükleyin oluşan linki burada paylaşın. Driver Identifier - The largest driver collection for all laptops & desktops. Genişletmek için tıkla... Nerdeyse her oyunda yapıyor. Murat5038 dedi: Ekran kartı sürücünü güncelle ve 18000 olanı 8000'e düşür. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı güncel ve onu 8000 yaptığımda aynı sorun tekrar geliyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ağustos 2014 #6 DDU ile silip tekrar güncelle. Bios güncel değilse güncelle. 8000 yap.