Bellek gereğinden fazla kullanılıyor

umutolcer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, durum bu. Fortnite oynuyordum, drop giriyordu görev yöneticisine bakınca böyle bir senaryoyla karşılaştım. %97 98 leride görüyordu ama bu kadar kullanılması çok saçma geldi bana, her şeyi toplasan bile 16 etmiyor. Boşta da 5.5 GB RAM kullanılıyor, bu neden böyle oluyor?
16 GB RAM'ım var.

rammm.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, durum bu. Fortnite oynuyordum, drop giriyordu görev yöneticisine bakınca böyle bir senaryoyla karşılaştım. %97 98 leride görüyordu ama bu kadar kullanılması çok saçma geldi bana, her şeyi toplasan bile 16 etmiyor. Boşta da 5.5 GB RAM kullanılıyor, bu neden böyle oluyor?
16 GB RAM'ım var.

Eki Görüntüle 1823292

Boşta dediğiniz Steam Chrome vb her şeyi kapattığınızdaki halimi yoksa onlar açıkken ki hali mi?

16 GB RAM'ım var.

Eki Görüntüle 1823292
Aynı durumu yaşıyorum format sonrası tekrar aynı sorun oldu mu? ona göre format atacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı