umut ali Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #1 Bugün Vatan Bilgisayar dan yeni bir sistem topladım. Eve geldiğimde ise belleklerin yan yana takılı olduğunu gördüm. Herhangi bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2014
Bugün Vatan Bilgisayar dan yeni bir sistem topladım. Eve geldiğimde ise belleklerin yan yana takılı olduğunu gördüm. Herhangi bir sorun çıkar mı?
Ozan Turan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 563 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2014 #2 Kullanım kılavuzuna bir bakın. Genellikle aralıklı olarak(DIMM1-DIMM3, DIMM2-DIMM4) takılması gerektiği yazar. Artı 0 Eksi
Kullanım kılavuzuna bir bakın. Genellikle aralıklı olarak(DIMM1-DIMM3, DIMM2-DIMM4) takılması gerektiği yazar.
Kuara Kilopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #3 Herhangi bir sorun olmaz. Siz anakartın kitapçığına bakın ve ramlerin hangi slotlara takılması gerektiğini öğrenip yanlış ise değiştirin. Artı 0 Eksi
Herhangi bir sorun olmaz. Siz anakartın kitapçığına bakın ve ramlerin hangi slotlara takılması gerektiğini öğrenip yanlış ise değiştirin.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 1 Eylül 2014 #4 Anakartınızın marka modeli nedir bir kontrol edelim. Artı 0 Eksi
KS KS umut ali Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #5 Raml'lerin yerini kitapçıktaki gibi yaptım çalışmadı,eski haline geri getirdim bu sefer çalıştı sorun çözülmüş oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
Raml'lerin yerini kitapçıktaki gibi yaptım çalışmadı,eski haline geri getirdim bu sefer çalıştı sorun çözülmüş oldu teşekkürler.