B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Monitörümün belli bir kısmı kırık. Ekranın kalan kısmını kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 batusss dedi: Monitörümün belli bir kısmı kırık. Ekranın kalan kısmını kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran çalışıyor ise kullanabilirsiniz.
batusss dedi: Monitörümün belli bir kısmı kırık. Ekranın kalan kısmını kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ekran çalışıyor ise kullanabilirsiniz.
B batusss Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #3 K.Makise dedi: Ekran çalışıyor ise kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sadece sağ kısmını kullanmak istiyorum
K.Makise dedi: Ekran çalışıyor ise kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sadece sağ kısmını kullanmak istiyorum
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 batusss dedi: Sadece sağ kısmını kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran çalışıyor ise kullanabilirsiniz hocam.
batusss dedi: Sadece sağ kısmını kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran çalışıyor ise kullanabilirsiniz hocam.