Belli bir klasör üzerinde dosya takibi nasıl edilebilir?

Fuski

Hectopat
Daha fazla  
Selam.
Windows klasörüne bilgisayarımda ki bir program istemediğim bir dosya oluşturuyor fakat nereye oluşturduğunu veya dosyayı bilmiyorum. Bunu takip edebilmenin bir yöntemi var mı? Bazı programlar kullandım fakat pek fayda etmedi. Prefetch klasöründe de gözükmüyor. Eğer ki bildiğiniz bir program var ise örneğin. İstediğim vakti kayıt alıp daha sonra diğer vakitle karşılaştıracak, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Fuşki,
Tam olarak anlayamadım ama programın setup dosyasını tekrardan çalıştırırsanız, kendisinin varsayılan olarak nereye yükleyeceğini görüntüleyebilirsiniz.

Selam Fuşki,
Tam olarak anlayamadım ama programın setup dosyasını tekrardan çalıştırırsanız, kendisinin varsayılan olarak nereye yükleyeceğini görüntüleyebilirsiniz.
Bahsettiğim o değil, Örneğin A programını kullanıyorsun, bu program kullanırken senin istemediğin bir dosya oluşturuyor X konumunda hangi ve bu klasör Windows klasörünün içinde. yani bulmak için ikisi arasında ki farklı dosyayı bulmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…