Belli Bir Süre Sonra Programların Bozulması

39896

Megapat
Makaleler
8
Merhaba, bilgisayara format attıktan 15-20 gün sonra programlar bozulmaya başlıyor. Güvenilir olmayan hiçbir şeyi kurmamaya özen gösteriyorum. Fakat bazı programlar hemen bozuluyor, örneğin şu an Groove Müzik uygulaması çalışmıyor. WMP ise müziği açıyor fakat aşırı şekilde donuyor ve müziği bile durduramıyorum. Kurmaya çalıştığım Nox, Bluestacks, Memu adlı uygulamalar kurulduktan sonra hatalar vererek açılmıyor. Bilgisayarı aldığımdan beri memnun olarak neredeyse hiç kullanamadım. Bu arada günde 2-3 kez mavi ekran hatası alıyorum. Sorun ne olabilir?

Minidump Dosyaları.rar

Bazen steam daki bazı oyunlarda açılmıyor. Tıklıyorum açılır gibi oluyor fakat açılmıyor.

WMP, Grove sorunu ihtimal olarak codec çakışmasından kaynaklı olabilir. Diğer dediklerin zaten sanal Android emülatörleri olduğundan o kadar çok araç denediğinden hata çıkmaması olanaksız zaten. Kalıntıları kaldırıp deneyin. Hala yapamaz isen format atın, temiz önyükleme ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekranı neden veriyor olabilir?

Temiz formattan sonra alırsan kontrol ederim. Bu şekilde kontrol ettiğimde gereksiz olur.
Şöyle söyleyebilirim. Ocağın 18 inde bilgisayarıma format attım. Format tarihinden neredeyse 3 gün sonra mavi ekran gelmeye başladı. Açıkçası format atmaktan sıkıldım attığım 4.format olacak. Bilgisayarda 100 GB oyun var hepsini tekrardan indirmeye kalksam kota gün içinde dolacağı için format atmak istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…