Belson JL-400 ve Foxconn anakart R7 240 desteği

Makaleler
17
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın ekran kartı alacağım. Anakartım Foxconn A74ML-K ve bu anakart her şekilde alacağım karta uyar mı? Herhangi bir sorun çıkarır mı? Psu m ise Belson JL-400 w acaba bu kartı kaldırır mı? İleride ram da alacağım ramı da sorunsuz kullanabilirmiyim? Bildiğim kadarıyla çok güce gerek duymayan bir kart. Kartı sorunsuzca kullanabilir miyim? @YKTYN @MF

Amaq9XRiSe_3Xr0j1YyN6S6aW7REngMbDx9JN038SBf_.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'u 961F1P07 sürüme güncellediğinizde kartın çalışması gerek. Çalışmazsa ilk bir hafta içinde iade edersiniz. Ya da yeni ASUS ya da MSI anakart alırsınız.
Ben 961F1Po7 sürümünü indirdim fakat bios güncellemesi hakkında herhangi bir bilgim yok. Biraz açıklayıp yardımcı olursanız çünkü yarın alıyorum. Bu arada psu m yeterli mi?

Verdiğiniz linkteki dosyayı indirmeye çalıştım fakat bir türlü inmedi. Ne yapmam gerek?

Verdiğiniz linkteki dosyayı indirmeye çalıştım fakat bir türlü inmedi. Ne yapmam gerek?
Foxconn un kendi sitesinden indirdim tool dosyasının içinde 3 tane daha birşey var resimde görüldüğü gibi usb belleğe yazıp oradan güncelleyebilir miyim?

nkk.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı