Ben 10 yeni seri çıkacak mı?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şahsen benim neslimde çoğu kişi ben 10 hayranıdır benim gibi. Biliyorsunuz ki ben 10 reboot rezalet olmasına rağmen 2016'dan 2021'e devam etti ve 3 yıldır ben 10'den haber göremiyorum. Ben 10 için yolun sonuna mı gelindi yoksa büyük bir projede mi çalışıyorlar? Önceki sene videolar görürken şimdi son birkaç ayda net veri bile bulamıyorum. Ne oldu ben 10'e?

Kitlesi büyüdü, yeni kitlenin de ilgileneceği bir konsept değil, mantıklı bence çöpe atılması.

Kitlesi büyüdü, yeni kitlenin de ilgileneceği bir konsept değil, mantıklı bence çöpe atılması.

Hocam yarıda kalınmış bir hikayeyi neden çöpe atıyorlar ki? Ayrıca daha büyüklere hitap edecek şekilde yapamazlar mı?

Hocam yarıda kalınmış bir hikayeyi neden çöpe atıyorlar ki? Ayrıca daha büyüklere hitap edecek şekilde yapamazlar mı?
Büyüklere hitap edecek şekilde de tutacağını düşünmüyorum, şu anki büyükler ben 10 izlerken çoucuktular, o yüzden yine çocuk kitleden devam edilmesi lazım ama sosyal medya büyüdükçe çizgi filmlerin yaş aralığı çok düştü, youtube'a girip brawl stars videosu, modlu gta 5 videosu vb. izlemeyi oturup televizyon izlemeye tercih ediyor çoğu çocuk, çizgi filmler elinde telefonu kontrol edemeyecek yaş aralığındaki çocuklara kadar düştü, onlar bir şeyin eğlenceli veya sıkıcı olduğuna karar veremiyor çünkü. Sadece ben 10 ile alakalı değil yani sorun, çizgi film sektörü komple yok oluyor, youtube shorts gibi platformlar büyüdükçe yok olmaya da devam edecek. Hikayenin yarıda kalması ile ilgili de, bunu yapan da bir şirket sonuçta, kar etmiyorsa umrunda bile olmaz hikayesi nolmuş diye, hikayeyi tamamlayınca eline bir şey geçmeyecek çünkü.

ılgısı yok bende yaşla hala oturup ızlerım bastan bastan ayrıca cizgi film algısı değişeli cok oluyor cocukken ızledıgınde sadece uzaylıları gormek ıcın ızlerken suan asıl hıkayeyı de anlayabılmek ayrı seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…