Ben Ahlak Bekçisiyim

Arkadaşlar yaşadığımız ülke Türkiye , yani bu olaylara alışık değil millet. Şimdi bana laf söyleyenler olacaktır ama öpüşmek var öpüşmek var dimi! Metrobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarında French Kiss öpüşen çift görsem bende tepkimi koyarım. Çağdaş olacağız derken ipin ucunu kaçırmamak gerekiyor. Orda bulunan herkesin aynı kafa yapısında olmasını beklemeyiniz.

Kıskançlıktan kaynaklanıyor bence tepki, sizene kardeşim. Bakmazsın olur biter.
Beni birisi sevgilimin yanında uyaracak, bende sessiz kalıcam.
TTNET Müdürlüğünde, yanlışlıkla personel tuvaletine girdim diye, azarlayan güvenlik elemanına bir bağırmıştım, herkez dışarı cıktı başımıza toplandı.
Azarlanmaktan hoşlanmam, insan gibi söyleyebilirsin dimi.

Zihniyetine tüküreyim ben bu herifin. Ulan 2 sevgili öpüşüyor sana ne oluyor? Sanane arkadaş zorlama falan var mı? Yok. Çok rahatsız oluyorsan bakma o tarafa bu kadar basit. Bu ve bunun gibi insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanç duyuyorum.

@yhenn aklı başında kimse otobüste o senin kastettiğin biçimde öpüşmez zaten "yalaşarak" falan Ayrıca zaten herkes kendinden sorumludur. Kimsenin kimseye bekçi, bahçıvan, uşak olmaya hakkı yok. Bak aşağıdaki abimiz ne kadar güzel özetlemiş bu durumu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben medyada yazılan çizilen çoğu haberin, kutuplaştırma amaçlı ve art niyetli yapıldığını düşünüyorum, özellikle son yıllarda. İstenilen amaca hizmet ediyorlar "şortlu kıza tekme attı, yolda yürüyen açık kıza küfür etti, başörtülü kızın üzerine işedi" gibi haberlerin abartılarak sunulduğuna inanıyorum. Bunlara benzer tonla haber okuduk son zamanlarda ve bu bilinçli olarak yapılıyor. Bir kısım diğer kısıma " "Yallah Arabistana, bir kısım diğerine "Defol Avrupaya" diyorsa bunda başarılı oluyorlar demektir. Uyanık olun arkadaşlar. Bende çoğu zaman görüyorum sokakta, parkta vs. öpüşen insanları ve geçip gidiyorum. Birşey söylemek haddime değil benim. Ancak önceki mesajımda söylediğimi dikkate alın. Bazı insanlar büyük tepkiler alacaklarını bildikleri halde kasıtlı olarak bu olayları yapıyorlar. Milletin zaten iyice dengesi bozuldu, herkes olay çıkaracak yer arıyorken bu olaylar fitili ateşliyor.

Malesef dediğimi ya anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz. Büyük resme bakmayı tercih edin ufak detaylara fazla takılmayın, videonun sadece bir kısmını izledik başını ve sonunu bilmiyoruz. Dikkat ederseniz ordaki erkek arkadaş hiç cevap vermiyor çünkü verse olayların büyüyeceğinin farkında. Orda rahatsız olan insan sakin bir şekilde kısık sesle "arkadaşlar bakın burası metrobüs, etrafda aileler çocuklar var, bu iş burda uygun değil" demiyor. Bağıra çağıra ben ahlak bekçisiyim vs. diye zırvalıyor. Adamın amacı uyarmak değil çünkü mevzu çıkarmak. Neyse arkadaşlar benim yazdıklarımdan püf noktaları alan alır, umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…