Ben Aldırmak

Enesxdd

Megapat
Yüzümde 4-5 tane ben var. Bunları aldırmak istiyorum. Aldırma sebebim hani yüz güzelliğime fazla önem verdiğimden falan değil. Polis olmak istiyorum ve bu benlerin buna engel olabileceğini düşündüğüm için aldırmak istiyorum.Ancak konu hakkında fazla bir bilgim yok, maddiyat açısından bize ne kadara patlar bir bilgim yok. Alınırken vesaire neler olduğunu yaşayan abilerim, kardeşlerim anlatırlarsa çok memnun olurum.

Arkadaşım aldırdı geçen aylarda. Ameliyattan sonra aldırdığı yerde keloid oluştu. Doktorlar bizlik bir durum yok, vücudun kendisi yapmış deyip sıyrıldılar aradan. Yüzünde böyle bir şey olsun istemezsin, riskleri iyi araştır bence. Keloid ne demek bilmeyen varsa Google görsellerden bakabilir.

Hocam keloid dediniz beni korkuttunuz şimdi. Aldıracaktım vazgeçtim.

Ben bir keresinde boynumdaki et beni oynayıp düşürmüştüm, boynumda yumuşak olan ben elime aldığımda küçük bir taş kadar sertti. Siz denemeyin tabii benimkisi şanstı beni koparmanın riskleri var diye duydum sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…