Ben Böyle komedya görmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şakası bir yana forumda Türkçe kurallarının katılığı birazcık azaltılmalı, en azından virgül ve noktadan ceza vermek yanlış bence.

Sonuçta ne kadar olsa da anlıyoruz yazılanı, bir virgül yüzünden adamların yazdıklarını anlamayacak halimiz yok ya.

Çok abartıp anlaşılmayacak kadar berbat Türkçe ile yazanlara Ceza verilmeli.

En azından Forumun iyiliği için böyle düşünüyorum, çok üye kaybeder yoksa bu forum.

Yoksa benim için fark etmez.

Mesela konuyu açan arkadaş sadece virgül hatası değil bir çok hata mevcut ve neredeyse anlaşılmıyor yazdıkları, sen cezayı hak ediyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok komik ha ha ha.

Burada hatalı yazdığı için kişileri banlamıyoruz ortalama 1 günlük ceza veriyoruz. Bu süreçte ceza alma sebebinizi gördükten sonra forum kurallarını okuyup, kendinizi geliştirmeniz için yeterli bir süre verdiğimizi düşünüyoruz. Herkes hata yapabilir. İyi niyetli olanlarla hiç bir çaba göstermeyenleri de anlıyoruz. Eleştiriniz olabilir ama bu şekilde basit bir dile getirme olamaz. Çoklu hesaplar banlanır. Bu hesabınız da banlandı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…