Z Zor Adam Ziyaretçi 21 Aralık 2014 #1 GÖKALP ÇEVİK dedi: Malwarebytes | Thank you for downloading Malwarebytes Anti-Malware Bununla taramayı deneyin ve sonuçları atın. Bendede reklam virüsü vardı , bu programla tarayınca kaldırdı otomatik program. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını yazdım zaten.
GÖKALP ÇEVİK dedi: Malwarebytes | Thank you for downloading Malwarebytes Anti-Malware Bununla taramayı deneyin ve sonuçları atın. Bendede reklam virüsü vardı , bu programla tarayınca kaldırdı otomatik program. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını yazdım zaten.
GÖKALP ÇEVİK Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 379 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #2 Silinen üye dedi: Ben de aynısını yazdım zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı anda yazmış olmalıyız. O yüzden böyle oldu.
Silinen üye dedi: Ben de aynısını yazdım zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı anda yazmış olmalıyız. O yüzden böyle oldu.
Z Zor Adam Ziyaretçi 21 Aralık 2014 #3 GÖKALP ÇEVİK dedi: Aynı anda yazmış olmalıyız. O yüzden böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hayır ben 8 dakika önce, sen 6 dakika önce yazmışsın. @ömer çelik sonucu bekliyorum.
GÖKALP ÇEVİK dedi: Aynı anda yazmış olmalıyız. O yüzden böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hayır ben 8 dakika önce, sen 6 dakika önce yazmışsın. @ömer çelik sonucu bekliyorum.
GÖKALP ÇEVİK Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 379 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2014 #4 Silinen üye dedi: Hayır ben 8 dakika önce, sen 6 dakika önce yazmışsın. @ömer çelik sonucu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yazarken senin mesajın yoktu. Ayrıca buna neden bu kadar takıldın anlamadım ?
Silinen üye dedi: Hayır ben 8 dakika önce, sen 6 dakika önce yazmışsın. @ömer çelik sonucu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yazarken senin mesajın yoktu. Ayrıca buna neden bu kadar takıldın anlamadım ?
Z Zor Adam Ziyaretçi 21 Aralık 2014 #5 GÖKALP ÇEVİK dedi: Ben yazarken senin mesajın yoktu. Ayrıca buna neden bu kadar takıldın anlamadım ? Genişletmek için tıkla... Çok garip geldi de ondan. Neyse konu dağılmasın.
GÖKALP ÇEVİK dedi: Ben yazarken senin mesajın yoktu. Ayrıca buna neden bu kadar takıldın anlamadım ? Genişletmek için tıkla... Çok garip geldi de ondan. Neyse konu dağılmasın.