Ben de mi böyle olacağım?

305286

Hectopat
Abilerim, kardeşlerim merhaba, öncellikle kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım lise sonda okuyorum şu anda üniversite sınavına hazırlanmaktayım. Geçen günlerde okuldaki yakın bir kız arkadaşım benden bahsederken kulak misafiri oldum "tam insele benziyor zaten" diye bir ifade duydum, sonradan araştırdım inselin ne olduğunu ve gerçekten de hiçbir kızla romantik anlamda pozitif etkileşimimin olmadığını fark ettim (arkadaş olma konusunda sıkıntım yok), boyum uzun ama suratım yalan yok gerçekten kötü. Ve böyle bir forum sitesiyle karşılaştım. İçerikler beni çok rahatsız etti. Blackpill - Blackpill Yaşam Tecrübeleri
Sizce ben insel miyim? Boyu uzun ama tipsiz birisi insel mi oluyor? Daha önce hiç sevgilim olmadı, ben bu insanlar gibi olmak istemiyorum tavsiyeniz var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay sadece tip ile bitmiyor dostum. İşin içine vücudun, konuşma stilin, giyim tarzını vs. de giriyor. Ama tipin çok kötüyse bayağı zorlaşıyor o konuda haklısın. Dediğin siteye gelecek olursak, artık hiçbir şey elde edemediği için özgüveni ve cesareti kırılan erkekler kümesi olarak yorumladım. Oraya ait olup olmamak senin elinde. Bir de yapmıyorsan sınavdan sonra spora başla.

Kişisel bakımına, giyi mine, kendine vs. dikkat ediyorsan kısacası değiştirebildiğin, geliştirebildiğin şeyleri geliştiriyorsan sen tarzı olan birisindir. Boydur, burun boyutudur (çok aşırıysa belki estetik kabul edilebilir), bu tarz değiştiremediğiniz şeyler yüzünden kendinizi yormayın ve sizi bu yönlerden vurmaya çalışan bir kız varsa zaten onunla birlikte olmayın ve sizi duygusal olarak etkilemesine izin vermeyin. Bir kız kalbinizi kırıyorsa ve üzüldüyseniz, sorumlusunu özellikle inceller olmak üzere insanlar genelde ilk olarak kızları görürler ama hayır. Bir kız kalbinizi kırıyorsa ve bundan etkileniyorsanız, birinci ve aslında tek sorumlusu sizsiniz. Kaya gibi olmanız lazım.

Forumda kıza üstün körü açılırsa reddedileceğini söylediğim bir çocuğa karşılık başka birisi bana "hocam abartmayın bırakın reddedilsin zamanla öğrenir" demişti. Zamanla öğrenir belki ama öğrenemeyip siyah hap girdabına düşen binlerce kişi var ve insanlık tarihinde erkek hiç bu kadar güçsüzleşmemişti. Omega erkek, siyah haplı erkek, incellerin vs. sayısı gitgide artıyor. Bir nesil yok oluyor ama kimsenin haberi yok.

18 yaşında üniversiteye hazırlanıyormuşsun, varını yoğunu bunun uğruna harca. Kızlarla filan ilgilenme.

Inceller fazla duygusal. Zorluklar karşılarına çıktıkları zaman ne pahası uğruna savaşmak yerine oturup forumda birbirlerine ağlamayı tercih ediyorlar. "Ben de mi böyle olacağım?" sorusunun cevabı ise üstünde düzen yoksa kendine çekidüzen verip devam edersen, 100 tane kıza karşı reddedilip 101.sine yürüyebilme cesaretini gösterebilirsen olmazsın, onlar gibi yapıp "armut piş ağzıma düş" modunda takılırsan onlar gibi olursun. Seçim senin.

Attığın forumu da inceledim, birazcık gezinirsen bunların ne kadar ucube olduğunu anlarsın. SS atmaya gerek yok herhalde. Bana seks manyağı, kadın düşmanı diyenlere gelsin görün milletin halini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…