Kişisel bakımına, giyi mine, kendine vs. dikkat ediyorsan kısacası değiştirebildiğin, geliştirebildiğin şeyleri geliştiriyorsan sen tarzı olan birisindir. Boydur, burun boyutudur (çok aşırıysa belki estetik kabul edilebilir), bu tarz değiştiremediğiniz şeyler yüzünden kendinizi yormayın ve sizi bu yönlerden vurmaya çalışan bir kız varsa zaten onunla birlikte olmayın ve sizi duygusal olarak etkilemesine izin vermeyin. Bir kız kalbinizi kırıyorsa ve üzüldüyseniz, sorumlusunu özellikle inceller olmak üzere insanlar genelde ilk olarak kızları görürler ama hayır. Bir kız kalbinizi kırıyorsa ve bundan etkileniyorsanız, birinci ve aslında tek sorumlusu sizsiniz. Kaya gibi olmanız lazım.
Forumda kıza üstün körü açılırsa reddedileceğini söylediğim bir çocuğa karşılık başka birisi bana "hocam abartmayın bırakın reddedilsin zamanla öğrenir" demişti. Zamanla öğrenir belki ama öğrenemeyip siyah hap girdabına düşen binlerce kişi var ve insanlık tarihinde erkek hiç bu kadar güçsüzleşmemişti. Omega erkek, siyah haplı erkek, incellerin vs. sayısı gitgide artıyor. Bir nesil yok oluyor ama kimsenin haberi yok.
18 yaşında üniversiteye hazırlanıyormuşsun, varını yoğunu bunun uğruna harca. Kızlarla filan ilgilenme.
Inceller fazla duygusal. Zorluklar karşılarına çıktıkları zaman ne pahası uğruna savaşmak yerine oturup forumda birbirlerine ağlamayı tercih ediyorlar. "Ben de mi böyle olacağım?" sorusunun cevabı ise üstünde düzen yoksa kendine çekidüzen verip devam edersen, 100 tane kıza karşı reddedilip 101.sine yürüyebilme cesaretini gösterebilirsen olmazsın, onlar gibi yapıp "armut piş ağzıma düş" modunda takılırsan onlar gibi olursun. Seçim senin.
Attığın forumu da inceledim, birazcık gezinirsen bunların ne kadar ucube olduğunu anlarsın. SS atmaya gerek yok herhalde. Bana seks manyağı, kadın düşmanı diyenlere gelsin görün milletin halini