yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #11 King Weathers dedi: Neyim var Ki'den, Holocaust'tan öğrendik. Genişletmek için tıkla... O şarkıları yapanda onun yandaşı.
King Weathers dedi: Neyim var Ki'den, Holocaust'tan öğrendik. Genişletmek için tıkla... O şarkıları yapanda onun yandaşı.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2021 #12 Yalnız o rap yapmıyor.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #13 Rap yapmak için beat lirikalite Flow ve rhyme yapman gerekir dildo babafingo gibi basit kafiyeler değil de daha çok joker şeyh hidra gibi teknik kafiye gerekir.
Rap yapmak için beat lirikalite Flow ve rhyme yapman gerekir dildo babafingo gibi basit kafiyeler değil de daha çok joker şeyh hidra gibi teknik kafiye gerekir.
SmokeNote Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #14 Rap değil ki adamın yaptığı anlamsız hecelemek ve alkol markaları hatırlatmak.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #15 yaagzrmkc dedi: Yalnız o rap yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Gene boş olduğunu değiştirmez dandik bir tarz popüler diye dinleyen insanlar.
yaagzrmkc dedi: Yalnız o rap yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Gene boş olduğunu değiştirmez dandik bir tarz popüler diye dinleyen insanlar.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2021 #16 yusuf soylu dedi: Gene boş olduğunu değiştirmez dandik bir tarz popüler diye dinleyen insanlar. Genişletmek için tıkla... Bende sevmiyorum adamı. Başlığa karşıt düşüncemi belirttim.
yusuf soylu dedi: Gene boş olduğunu değiştirmez dandik bir tarz popüler diye dinleyen insanlar. Genişletmek için tıkla... Bende sevmiyorum adamı. Başlığa karşıt düşüncemi belirttim.
SmokeNote Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #17 yaagzrmkc dedi: Yalnız o rap yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Belki müzik diyebilirz kulak bazılarının kulağına hoş geliyor şarkıları.
yaagzrmkc dedi: Yalnız o rap yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Belki müzik diyebilirz kulak bazılarının kulağına hoş geliyor şarkıları.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #18 Bir de sözlüklerde internet üzerinden fanları var ayrı kanserler cezanın yanında gezen adam söz kalitesini yemişim ulan diyor
Bir de sözlüklerde internet üzerinden fanları var ayrı kanserler cezanın yanında gezen adam söz kalitesini yemişim ulan diyor
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 10 Temmuz 2021 #20 .