drburak Femtopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 63 3 Haziran 2022 #11 Psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum. Off. Acayip mutluyum. ülkeyi Yunan'lar fetetse umurumda olmaz, öyle kafası var. Tek yan etkisi, cinsel isteği bitiriyor. Erkekliğim bitti resmen
Psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum. Off. Acayip mutluyum. ülkeyi Yunan'lar fetetse umurumda olmaz, öyle kafası var. Tek yan etkisi, cinsel isteği bitiriyor. Erkekliğim bitti resmen
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #12 19.06.2022'den sonra tekrar dönüp mutluyum yazacağım.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 3 Haziran 2022 #13 Yavuz_sama dedi: "Ben gerçekten mutluyum" diyebilecek biri var mı içimizden? Hayatı mükemmel ilerleyen? Genişletmek için tıkla... Bana göre her zaman mutlu olmak bence bu dünyada imkanı olan bir şey değil. Herkes kimi zaman "gerçekten" mutlu oluyor kimi zaman üzgün.
Yavuz_sama dedi: "Ben gerçekten mutluyum" diyebilecek biri var mı içimizden? Hayatı mükemmel ilerleyen? Genişletmek için tıkla... Bana göre her zaman mutlu olmak bence bu dünyada imkanı olan bir şey değil. Herkes kimi zaman "gerçekten" mutlu oluyor kimi zaman üzgün.