Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Temmuz 2021 #11 Ben hakkımda hatalı bir ifade. Hakkımda olmalı.
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 6 Temmuz 2021 #12 İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine çok kafayı takan birisin.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2021 #13 Aligatör dedi: Az önce telefon önerisinde görmüştüm sizi, o kadar sen benim hakkımda ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Doğru karar veren, samimi birisin. Recep Baltaş dedi: ben hakkımda hatalı bir ifade. hakkımda olmalı. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz matrax33 dedi: İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine çok kafayı takan birisin. Genişletmek için tıkla... Çok doğru bir tahmin. 217099 dedi: Daha önce görmedim, umutlu bir arkadaşa benziyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nokta atışı yaptınız. Finch0900 dedi: Sizi daha önce görmedim ama profilinize bakınca gumball, Batman ve sistem toplamaktan hoşlanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hobilerimi buraya yazmışsınız gerçekten. Windows 7 dedi: Görmedim fakat böyle bir konu açtığınıza göre ilgi meraklasınız ve canınız sıkılıyor. Genişletmek için tıkla... İlgi meraklısıyım evet, ve açıkçası canımın sıkıldığından değil de; meraktan açtım. 294144 dedi: Size ilk defa bu konuda rastlıyorum. Muhtemelen -rumuzunuzdan yola çıkarak bir çıkarımda bulunmaya çalıştığımızda- umutlu, iyi niyet yüklü, saygılı bir üyesiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince iyi ve saygılı olmaya çalışıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2021
Aligatör dedi: Az önce telefon önerisinde görmüştüm sizi, o kadar sen benim hakkımda ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Doğru karar veren, samimi birisin. Recep Baltaş dedi: ben hakkımda hatalı bir ifade. hakkımda olmalı. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz matrax33 dedi: İnsanların senin hakkında ne düşündüklerine çok kafayı takan birisin. Genişletmek için tıkla... Çok doğru bir tahmin. 217099 dedi: Daha önce görmedim, umutlu bir arkadaşa benziyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nokta atışı yaptınız. Finch0900 dedi: Sizi daha önce görmedim ama profilinize bakınca gumball, Batman ve sistem toplamaktan hoşlanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün hobilerimi buraya yazmışsınız gerçekten. Windows 7 dedi: Görmedim fakat böyle bir konu açtığınıza göre ilgi meraklasınız ve canınız sıkılıyor. Genişletmek için tıkla... İlgi meraklısıyım evet, ve açıkçası canımın sıkıldığından değil de; meraktan açtım. 294144 dedi: Size ilk defa bu konuda rastlıyorum. Muhtemelen -rumuzunuzdan yola çıkarak bir çıkarımda bulunmaya çalıştığımızda- umutlu, iyi niyet yüklü, saygılı bir üyesiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince iyi ve saygılı olmaya çalışıyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.384 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 6 Temmuz 2021 #14 Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2021 #15 hakangu dedi: Adam aslan burcu mu yoksa Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, yay burcuna sahibim. The Fallen Angel dedi: Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var. Genişletmek için tıkla... Yer fıstığının içine karışmış, antep fıstığı gibisin; neşe katıyorsun hayatıma veya hayata.
hakangu dedi: Adam aslan burcu mu yoksa Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, yay burcuna sahibim. The Fallen Angel dedi: Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var. Genişletmek için tıkla... Yer fıstığının içine karışmış, antep fıstığı gibisin; neşe katıyorsun hayatıma veya hayata.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 6 Temmuz 2021 #16 Umudunu kaybetme. Güç içinde.
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2021 #17 reptile dedi: Umudunu kaybetme. Güç içinde. Genişletmek için tıkla... Galiba umudunu kaybetme, güçlüsün demeye çalıştınız; açıkçası pes etmeme ruhum var ondan güçlü olabiliyorum.
reptile dedi: Umudunu kaybetme. Güç içinde. Genişletmek için tıkla... Galiba umudunu kaybetme, güçlüsün demeye çalıştınız; açıkçası pes etmeme ruhum var ondan güçlü olabiliyorum.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 6 Temmuz 2021 #18 Görmedim, ilk izlenimim şöyle: Tüpüm değilsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Görmedim, ilk izlenimim şöyle: Tüpüm değilsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
_RastgeleAdam Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Temmuz 2021 #19 B 52 Stratofortress dedi: Görmedim, ilk izlenimim şöyle: Tüpüm değilsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O zaman doğal gaz olayım.
B 52 Stratofortress dedi: Görmedim, ilk izlenimim şöyle: Tüpüm değilsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O zaman doğal gaz olayım.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 6 Temmuz 2021 #20 İnsana benziyorsunuz, insan olabilirsiniz.