Ben neden bu kadar bahtsızım?

Ogzhnx

Centipat
Hayatta benim için hiçbir şey yolunda gitmiyor, her zaman kötü bir durumla karşılaşıyorum. İstediğim şeyler neden bu kadar zor benim için? Hiçbir şeyim iyi değil; tipim, bahtım, şansım, hayatım. Ne olacak böyle? Ben demo muyum, neden bunları çekiyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen boş ver tipi, bahtı, şansı falan. Kendini çok para kazanacak şekilde yükselt, bak o zaman tipin, bahtın, şansın seninle nasıl arkadaş oluyor görürüz.

Tip dediğin nedir ki? Tamam yakışıklılık ve tip doğuştan kazanılır ama parayla da sağını soluna ayar çekebilirsin.

Daha da kotuleri var. Ergenligin getirdigi dusuncedir bu. Kafana bunlari takarsan ilerleyemezsin.

Dış görünüş, para, hayat, şans hepsi geçici. Ettiğin sitem isyandır, yapma! Kendini geliştirmeye, hayatını yaşamaya ve imanını güçlendirmeye bak. Geçici olmayan tek şey kötülükler ve sevaplarındır.

Benziyoruz, hatta eminim senden daha beter haldeyimdir. Çok düşündüm, çok kafa patlattım bunlara. Hiçbir cevabını veya çözümünü bulamadım. Sende yap, düşünme. Akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…