Ben sende tattım aşkı sevdayı

CaqLayaN

Hectopat
Daha fazla  
Bu tür bildiğiniz şarkılar var mı arkadaşlar. Efkarlı.

P3V6gb.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bi' anda bu geldi aklıma. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi hayatım hayatım hayatım leyla

Söz konusu "Aşk Şarkısı" ise; bu şarkıdan daha iyisi yok! (Biraz fazla abartı olabilir ama kesinlikle böyle.)

Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You

Aşk şarkısında en önemli olan şey sözlerdir. İngilizce bilmeyenler nasıl anliyip dertlenecek R-Viz. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Gangnam Style ile nasıl hoplayıp zıplamayı biliyorsak, bu şarkıyla da efkar olabilir.
Dertlenmek için de, illa dil unsuru aranmaması lazım diye düşünüyorum?
Ayrıca konuda, "Türkçe şarkı önerisi" diye bir ibare bulunmadığı için yabancı önerisi yaptım. Türkçe öneri de yaparız istek varsa. :)

Engin Nurşani - Gülom

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı