Arkadaşlar iş yerinden bir kız var. Bakışıyoruz falan gülüyor sohbette ediyoruz ama hafta sonu veya hafta içi olsun ben yazmadan asla yazmıyor. Bunu ona sorduğum zaman huyum böyle ilgi isteyen biriyim dedi tamam dedim. Aramız bayağı iyiydi yıllık izne çıktık 1 hafta şirket olarak ve buna en son ben iyi geceler dedim. Konuştuk ertesi gün buna hiç yazmadım bu da bana yazmadı yaklaşık 3 gündür yazmıyor. Ne yapmalıyım sizce salayım mı?
Huy dediği senden çekim falan hissetmiyor ve bundan ötürü de konuşasi gelmiyor yani iş yerinde bir kaç dk laklak yapacak biri olarak görüyor seni bundan dolayı yazma bı daha.
Kesinlikle evet. Hatun sana yazarsa, normal devam edersin. Ancak sadece yazışmakla bir yere gidemezsin, hatunla yakınlaşmak istiyorsan (ki aynı işyerinden biriyle tavsiye etmem) date'e davet et.
Aynı durumu yaşamıştım. Görüldü atınca yazmadım ama arkadaşlarım takılma böyle şeylere yaz dedi yazdım ben de sonra date'e çıkmıştık. Bence yaz ama sonuca bağla bu sefer öylesine yazma bi yere davet et bence.
Aynı durumu yaşamıştım. Görüldü atınca yazmadım ama arkadaşlarım takılma böyle şeylere yaz dedi yazdım ben de sonra date'e çıkmıştık. Bence yaz ama sonuca bağla bu sefer öylesine yazma bi yere davet et bence.
Şu an biriyle konuşuyorum yaşı da benden büyük yazmıyor ama kendisi dedi bir ara görüşelim diye illa her dk konuşacağız diye bir şey yok yani bunu demek istedim.
Siz yazmadığınız sürece size yazmayan kızdan hayır gelmez, o ilişki zaten olmayacaktır. Eğer size ilgi gösteren birisi olsaydı siz yazmadan o yazardı zaten. Demek ki sizden hoşlanmıyor ya da sizi kullanmak istiyor. O yazmadığı sürece kesinlikle yazmayın, karşı taraf da devam ettirebilsin konuşmayı.