Ben10 Omnitrix oyuncağı tamir edilebilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bir çocuğa hediye alacağız. Kendisi ben10'u çok seviyor o yüzden omnitrix oyuncağı alalım dedik 2. elden. (Sıfırları çok pahalıymış)
Fakat bulduğumuz oyuncağın ışığı yanmıyormuş ve ses çıkartmıyormuş ama fiyatı uygun olduğu ve orijinal olduğu için tamir edilebilecek bir şeyse mantıklı geldi. Tamir edilebilir bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminimce içerisindeki pili bitmiş olabilir hocam. Eğer içini açıp baktıysanız aynı türden pil için saatçilere gösterip danışabilirsiniz. Ama devre kartında bir sorun varsa, o zaman bilemiyorum.

Neresinin bozulduğuna bağlı belki anakartı yandı. Eğer anakartı yandıysa yeni anakart bulabilir misiniz en ufak bir fikrim yok. Ardunio ile olabilir belki.
Onun dışında hoparlör ve ledler yüksek ihtimalle tamir edilebilir şeylerdir.

Tahminimce içerisindeki pili bitmiş olabilir hocam. Eğer içini açıp baktıysanız aynı türden pil için saatçilere gösterip danışabilirsiniz. Ama devre kartında bir sorun varsa, o zaman bilemiyorum.
Arkadaş pil takıp denemiş ama çalışmamış, sorun pilde değil sanırım.

Arkadaş pil takıp denemiş ama çalışmamış, sorun pilde değil sanırım.
Hocam o zaman saatten pek bir şey beklemeyin bence. Küçük bir Ben10 figürü tarzında bir şey alırsanız daha iyi olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…