TheReaction
Decapat
Merhaba 2 3 aylık tecrübem var ağırlıklar barlar tamam bir sehpa lazım fazla bütçem yok ucuz yollu iş görecek bir şeyler arıyorum, 70 kiloyum bu ürün işimi görür mü veya tavsiyeniz var mı?
bar koyma yeri yokBen bunu kullanıyorum, memnunum.Katlanabilir Ağırlık ve Mekik Sehpası - 500 Fold
Katlanabilir Ağırlık ve Mekik Sehpası - 500 Fold null Göğüs kaslarınızı, omuzlarınızı ve karın kaslarınızı çalıştırmak mı istiyorsunuz? 500 mekik sehpasının dik, eğimli, oturarak ve alçaltılmış pozisyonları sayesinde antrenmanlarınızı çeşitlendirin.www.decathlon.com.tr
Bar koyma yeri yok![]()
Bar koyma yeri olmayan bench sehpası alma hocam çok pişman olursun, benim sehpa'da bar koyma yeri yok, sakatlık çıkmasın diye bench press yapamıyorum onun yerine dumbbell press yapıyorum.bar koyma yeri yok![]()
aynen hocam, gösterdiğim linktekini alıp deneyeceğim artık yapacak bişey yok. riske girmeye gerek yok.Bar koyma yeri olmayan bench sehpası alma hocam çok pişman olursun, benim sehpa'da bar koyma yeri yok, sakatlık çıkmasın diye bench press yapamıyorum onun yerine dumbbell press yapıyorum.
hocam ürün elinize ulaştı mı?aynen hocam, gösterdiğim linktekini alıp deneyeceğim artık yapacak bişey yok. riske girmeye gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.