Mehmet Bakkal Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 103 9 Mayıs 2018 #1 Beyler bir sorum olacak. Bilgisayarıma benchmark test yaptım. Sadece bu 3lü potansiyelin altında dendi. Özellikle RAM’de sorun var gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2018
Beyler bir sorum olacak. Bilgisayarıma benchmark test yaptım. Sadece bu 3lü potansiyelin altında dendi. Özellikle RAM’de sorun var gibi.
E ethom33 Kilopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 20 Çözümler 1 Yer G.antep Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #2 Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba?
Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba?
Mehmet Bakkal Hectopat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 103 9 Mayıs 2018 #3 ethom33 dedi: Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba? Genişletmek için tıkla... Cift kanaldan kastin 2soketeni evet 4x4 ram 8gb ethom33 dedi: Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba? Genişletmek için tıkla... ethom33 dedi: Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba? Genişletmek için tıkla... Cift kanaldan kastin 2 soketeyse evet 4x4 8gb ram
ethom33 dedi: Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba? Genişletmek için tıkla... Cift kanaldan kastin 2soketeni evet 4x4 ram 8gb ethom33 dedi: Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba? Genişletmek için tıkla... ethom33 dedi: Ramler için site xmp nin açık olduğunu bios dan kontrol edin demiş. Bir de bellekler doğru çift kanalda mı takılı acaba? Genişletmek için tıkla... Cift kanaldan kastin 2 soketeyse evet 4x4 8gb ram
enginmanic Hectopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 6 28 Haziran 2018 #4 Mehmet Bakkal dedi: Beyler bir sorum olacak. Bilgisayarıma benchmark test yaptım. Sadece bu 3lü potansiyelin altında dendi. Özellikle RAM’de sorun var gibi. Eki Görüntüle 296881 Genişletmek için tıkla... acaba bu testi hangi uygulamayla yaptın hocam
Mehmet Bakkal dedi: Beyler bir sorum olacak. Bilgisayarıma benchmark test yaptım. Sadece bu 3lü potansiyelin altında dendi. Özellikle RAM’de sorun var gibi. Eki Görüntüle 296881 Genişletmek için tıkla... acaba bu testi hangi uygulamayla yaptın hocam