Benchmark testinde SSD sorun buluyor

probsspot

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemin durumu için bir test yapayım dedim ama iki tane hata buldu. RAM'i anladım, BIOS'tan yükseltme istiyor ama bilerek yapmadım onu(biraz cahilce ama eğer XMP profilini değiştirip MHz yükseltirsem çekeceği W yüksekliğinden ötürü RAM yanar falan diye çekindiğim için yapmıyorum) ancak SSD'ye ne hata bulduğunu anlayamadım. CrystalDiskMark'tan test yaptım, sonuçlarda benim anlamadığım bir hata mı var yoksa Benchmark eski tadında değil mi? Bir uzman yorumu hiç fena olmaz.

1695763977499.png

1695764113060.png

Merhaba. Sistemin durumu için bir test yapayım dedim ama iki tane hata buldu. RAM'i anladım, BIOS'tan yükseltme istiyor ama bilerek yapmadım onu(biraz cahilce ama eğer XMP profilini değiştirip MHz yükseltirsem çekeceği W yüksekliğinden ötürü RAM yanar falan diye çekindiğim için yapmıyorum) ancak SSD'ye ne hata bulduğunu anlayamadım. CrystalDiskMark'tan test yaptım, sonuçlarda benim anlamadığım bir hata mı var yoksa Benchmark eski tadında değil mi? Bir uzman yorumu hiç fena olmaz.

Eki Görüntüle 1958251

Eki Görüntüle 1958253
Testi yaptığınız site zaten güvenilir değil, forumda yasak. Verdiği hata da testi bitirememiş.

Testi yaptığınız site zaten güvenilir değil, forumda yasak. Verdiği hata da testi bitirememiş.
teşekkür ederim cevap için. bilmiyordum yasak olduğunu. durduk yere yasaklanmamış belli ki. sileyim madem.

XMP profilini değiştirmeniz RAM'i yakmaz. XMP profilini ayarlayanlar zaten üreticiler.

Ayrıca, o site Intel/Nvidia yanlısı bir site olarak bilinir, artık güvenilir testler sunmuyorlar.
hocam 15 yıl evvel bir işlemciyi yakmıştım o günden beridir çok paranoyak yaklaşıyorum bios, oc işlerine xmp profile 1 var ciddi bir yükseliş sağlıyor. asus anakartım. sorun çıkmazsa yapayım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı