Bencil miyim?

Daha fazla  
Arkadaşlar 3 aydır ciddi bir ilişki içerisindeyim, yaşım 17. Olay şu: Şimdi ben sevgilimle 3 aydır 2 haftada bir anca buluşabiliyoruz. Şimdi şöyle bir durum oldu: Biz yine bir süredir buluşamıyoruz ve ben her gün yarın buluşalım mı diye soruyorum, bir türlü buluşamıyoruz. Bugün tekrar sordum yarın buluşalım mı diye o da dedi ki yarın arkadaşımla buluşacağım. Ben de benimle buluşmanı beklerdim her gün soruyorum dedim. O da seninle bir ara buluşuruz ayarlamaya çalışırım, benim de arkadaşlarımla buluşmaya ihtiyacım var dedi. Bu kadar bencil olma dedi. Ben şu an kendimi aptal gibi hissediyorum her gün sorduğum için. Tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Normal değil bu. Sevgilinle 2 haftada bir buluşuyorsanız ve başkalarıyla buluşup seninle buluşmuyorsa ilişkini bir gözden geçirmeni tavsiye ederim. Seninle buluşmamak için bahane buluyor ve seni suçluyor?

Bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok. Basit bir şekilde ikinci plana itiliyorsunuz, kız sizi umursamıyor ve bencil miyim diye soruyorsunuz. Burada kim bencil oluyor? Haklı olarak sevdiğin insanla buluşmak istersin ancak kız seni ikinci plana itip arkadaşıyla buluşuyorsa demek ki kız seni istemiyor. Acı bir gerçek ama arkadaşlarına vakit ayırdığının birazını sana ayıramaz mıydı? Söyleyeyim, isteseydi bal gibi ayırırdı ama istemiyor. Senin yerinde olsam bu ilişkiyi daha fazla devam ettirmezdim. Ha şunu da söyleyeyim, buluştuğu arkadaşlarıyla da muhtemelen arkandan dedikodunu çeviriyordur. Bunu da yaparlar.

Bir şey daha ekleyim buluşmak isteyen taraf her zaman ben oluyorum o hiçbir zaman sormuyor.

Cevap basit: Umursanmıyorsun, daha da zorlamanın mantığı yok. Kızın peşinizden koştuğunuz sürece kız da kaçmaya devam edecek ve her zaman için üzülen taraf siz olacaksınız. Yol yakınken bu ilişkiyi bitirin. Sonra çok üzülürsünüz, söylemedi demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…