BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Simdi ben kiza bileklik aldim istemisti (sevgili degiliz sadece arkadas). Bugün de bilekligin fotografini cekip story atmış. Arkaya da ask sarkisi gibi bir şey koymus. Benden hoslaniyor mu sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2024
Simdi ben kiza bileklik aldim istemisti (sevgili degiliz sadece arkadas). Bugün de bilekligin fotografini cekip story atmış. Arkaya da ask sarkisi gibi bir şey koymus. Benden hoslaniyor mu sizce?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 19 Şubat 2024 #2 Öylesine koymuş olma ihtimali çok yüksek dümdüz şarkı bu ima beklemene gerek yok.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.779 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Şubat 2024 #3 Öylesine konuşmuştur boşa ümitlenme.
BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #4 Enahaine dedi: Öylesine konuşmuştur boşa ümitlenme. Genişletmek için tıkla... Zaten hoşlanmıyorum kizdan bir de sadece yakin arkadaslara atinca benim agalarda shipliyor zaten.
Enahaine dedi: Öylesine konuşmuştur boşa ümitlenme. Genişletmek için tıkla... Zaten hoşlanmıyorum kizdan bir de sadece yakin arkadaslara atinca benim agalarda shipliyor zaten.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.779 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Şubat 2024 #5 BugraDereci dedi: Zaten hoşlanmıyorum kizdan bir de sadece yakin arkadaslara atinca benim agalarda shipliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yani çok takma o zaman kızlarla biz aynı düşünmüyoruz o seni sadece arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimal hemen öyle düşünmeye gerek yok.
BugraDereci dedi: Zaten hoşlanmıyorum kizdan bir de sadece yakin arkadaslara atinca benim agalarda shipliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yani çok takma o zaman kızlarla biz aynı düşünmüyoruz o seni sadece arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimal hemen öyle düşünmeye gerek yok.
BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #6 Enahaine dedi: Yani çok takma o zaman kızlarla biz aynı düşünmüyoruz o seni sadece arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimal hemen öyle düşünmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bencede.
Enahaine dedi: Yani çok takma o zaman kızlarla biz aynı düşünmüyoruz o seni sadece arkadaş olarak görüyordur büyük ihtimal hemen öyle düşünmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bencede.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.779 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Şubat 2024 #7 BugraDereci dedi: Bencede. Genişletmek için tıkla... İlk bunu https://www.technopat.net/sosyal/konu/kiza-yazmaktan-cekiniyorum.3062892/ Sonra bunu bırakayım.
BugraDereci dedi: Bencede. Genişletmek için tıkla... İlk bunu https://www.technopat.net/sosyal/konu/kiza-yazmaktan-cekiniyorum.3062892/ Sonra bunu bırakayım.
BugraDereci Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #8 Enahaine dedi: İlk bunu https://www.technopat.net/sosyal/konu/kiza-yazmaktan-cekiniyorum.3062892/ Sonra bunu bırakayım. Eki Görüntüle 2120656 Genişletmek için tıkla... Konusuyorum Instagram'dan bir sıkıntı yok zaten.
Enahaine dedi: İlk bunu https://www.technopat.net/sosyal/konu/kiza-yazmaktan-cekiniyorum.3062892/ Sonra bunu bırakayım. Eki Görüntüle 2120656 Genişletmek için tıkla... Konusuyorum Instagram'dan bir sıkıntı yok zaten.
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #9 Öylesine büyük ihtimalle.