Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 29 Temmuz 2022 #61 Talha melih dedi: Gayet iyi dostum. Kötü dediğin değerler neydi? Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşın interneti berbat. Çoğu sitede 720p filmleri bile takılmadan izleyemez.
Talha melih dedi: Gayet iyi dostum. Kötü dediğin değerler neydi? Genişletmek için tıkla... Bu arada arkadaşın interneti berbat. Çoğu sitede 720p filmleri bile takılmadan izleyemez.
Talha melih Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #62 Troll Face dedi: Bu arada arkadaşın interneti berbat. Çoğu sitede 720p filmleri bile takılmadan izleyemez. Genişletmek için tıkla... Hala fikrimin arkasındayım!
Troll Face dedi: Bu arada arkadaşın interneti berbat. Çoğu sitede 720p filmleri bile takılmadan izleyemez. Genişletmek için tıkla... Hala fikrimin arkasındayım!
küflü ekmek Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #63 438943 dedi: 4Mbps download 0.50Mbps upload alıyorum. Türk Telekom fiber sözde. Genişletmek için tıkla... 4mbps mi? Benim 1.5mbps
438943 dedi: 4Mbps download 0.50Mbps upload alıyorum. Türk Telekom fiber sözde. Genişletmek için tıkla... 4mbps mi? Benim 1.5mbps
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 29 Temmuz 2022 #64 Talha melih dedi: Hala fikrimin arkasındayım! Genişletmek için tıkla... Bu gerçeği değiştirmez. Neyse HD bir şekilde film bile izleyemediğimiz bir internete bile iyi diyen insana ne anlatsam boş.
Talha melih dedi: Hala fikrimin arkasındayım! Genişletmek için tıkla... Bu gerçeği değiştirmez. Neyse HD bir şekilde film bile izleyemediğimiz bir internete bile iyi diyen insana ne anlatsam boş.
Talha melih Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #65 Troll Face dedi: Bu gerçeği değiştirmez. Neyse HD bir şekilde film bile izleyemediğimiz bir internete bile iyi diyen insana ne anlatsam boş. Genişletmek için tıkla... İroni yapıyord-
Troll Face dedi: Bu gerçeği değiştirmez. Neyse HD bir şekilde film bile izleyemediğimiz bir internete bile iyi diyen insana ne anlatsam boş. Genişletmek için tıkla... İroni yapıyord-