T talha1919 Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Benim ilk motorum olacak aklımda soru var iki motoru da seviyorum, ama başlangıç için hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Benim ilk motorum olacak aklımda soru var iki motoru da seviyorum, ama başlangıç için hangisini tercih etmeliyim?
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ağustos 2024 #2 talha1919 dedi: Benim ilk motorum olacak aklımda soru var iki motoru da seviyorum, ama başlangıç için hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İkisi dışı öneri olarak Raider 125 önerebilirim.Bu iki motordan daha iyi olacağını düşünüyorum.
talha1919 dedi: Benim ilk motorum olacak aklımda soru var iki motoru da seviyorum, ama başlangıç için hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... İkisi dışı öneri olarak Raider 125 önerebilirim.Bu iki motordan daha iyi olacağını düşünüyorum.
5 596802 Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 1.934 16 Ağustos 2024 #3 Lütfen şu bisikletten bozma çitamıdır neyin nesidir cg midir bunları almayın da sürmeyinde ne fren var ne amortisör ne bir şey. Benelli 125 tabikide yani sorunun cevabı tartışmasız.
Lütfen şu bisikletten bozma çitamıdır neyin nesidir cg midir bunları almayın da sürmeyinde ne fren var ne amortisör ne bir şey. Benelli 125 tabikide yani sorunun cevabı tartışmasız.
T talha1919 Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #4 Y.Can Aydın dedi: İkisi dışı öneri olarak Raider 125 önerebilirim. Bu iki motordan daha iyi olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım.
Y.Can Aydın dedi: İkisi dışı öneri olarak Raider 125 önerebilirim. Bu iki motordan daha iyi olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım.