Benelli 125s alınır mı?

125 Drift L parçaları kolay bulunuyor diye biliyorum galiba 2. el piyasasıda iyiydi ama gene Türkiye'deki diğer forumlarda da aç bu konuyu çünkü motor konusunda servisler, bakımlar ve kronik sorunlar gibi olaylar çok önemli. Tabii 125 Drift L ile ilgili geçen sene bir muhabbet konumuz oldu ona dayanarak öneriyorum kesin öneremem bilgi kaynağım iyi değil :).​

Merhaba, iyi sosyaller. Fiyatı iyi bir Benelli 125s buldum sıfır ayarında. İlk motorum olacak. Yedek parça sorunu veya frenleri nasıl?

Benelli İtalyan malı bana göre gayet güzel bir motor. Kulağıma da hiç kronikle alakalı bir şeyler gelmedi. Fakat yedek parça hakkında araştırma yapmanı öneririm. Yaşadığın şehirde servis var mı kesinlikle bakman lazım. Onun dışında düşmeden motor öğrenemeyeceğiz. Parçası yoksa hiç bulaşma.

Benelli İtalyan malı bana göre gayet güzel bir motor. Kulağıma da hiç kronikle alakalı bir şeyler gelmedi. Fakat yedek parça hakkında araştırma yapmanı öneririm. Yaşadığın şehirde servis var mı kesinlikle bakman lazım. Onun dışında düşmeden motor öğrenemeyeceğiz. Parçası yoksa hiç bulaşma.
Benelli italyan malı değil. Kurulduğu zaman öyleydi evet ama yıllar önce şirketin tamamı çine satıldı ve şuanda da a dan z ye çin malı.

Ben önermem. Rks kuba bünyesinde bu servisler son derece vasat. O modelin parça sorunu da var. Kaliteli de değil. Tvs raider daha iyi bir seçenek

Evet benim bildiğim kadarıyla da Çin malı ben almışken ilk motorum olduğu için ABS'li bir motor almak istiyorum aklımda Yamaha XSR 125 var sizce nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı