Benelli 125s artçı koltuğu alınır mı?

SonGokuDAA

Centipat
Benelli 125s artçı koltuğu (arka sele) hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yaza doğru almaya karar verdim ama artçı koltuğu bana küçük geldi. Ben arkadaşlarımı veya kız arkadaşımla bir yerlere gitmek için alıyorum doğrusu o yüzden biraz benim için önemli. Benelli 125s kullanan varsa, deneyimli biri varsa bana tavsiye verirse sevinirim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Motor tasarım itibariyle artçının çok rahat edebileceği bir model değil zaten. Konfor sele için motosiklet çarşısında bir süre gezip denemen gerekebilir, çünkü o modele özel bir konfor sele bulamadım internette. Sırt dayamalı arka çanta almak istersen Benelli 125S için arka çanta demirleri oldukça pahalı, artçı koltuğundan kastın nedir?

Motor tasarım itibarıyla artçının çok rahat edebileceği bir model değil zaten. Konfor sele için motosiklet çarşısında bir süre gezip denemen gerekebilir, çünkü o modele özel bir konfor sele bulamadım internette. Sırt dayamalı arka çanta almak istersen Benelli 125S için arka çanta demirleri oldukça pahalı, artçı koltuğundan kastın nedir?

Demek istediğim mesela 70 kilo biri artçı koltuğuna sığar mı küçük bir koltuğu var düşmesinden korkuyorum

Zamanında NS200'e artçı olmuştum, aşırı rahat. Bence artçı da alırım ve naked olsun diyorsan NS125 düşünebilirsin.
Evet biliyorum ama benim bütçem 85 bin tlye kadar o yüzden 2. El alacağım zaten ns nin 2. El piyasası 100 bin falan şuan Tvs düşünüyorum yazın sonuna doğru alacağım zaten bulabilirsem ns alırım

Benelli 125s artçı koltuğu (arka sele) hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yaza doğru almaya karar verdim ama artçı koltuğu bana küçük geldi. Ben arkadaşlarımı veya kız arkadaşımla bir yerlere gitmek için alıyorum doğrusu o yüzden biraz benim için önemli. Benelli 125s kullanan varsa, deneyimli biri varsa bana tavsiye verirse sevinirim:)
rahatlığa önem veriyorsan tvs raider öneririm hemde hint malı 20.000 km ye kadar sorunsuz kullanabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı