Benelli 125s mi Pulsar NS125 mi?

alpalpalp

Zeptopat
Daha fazla  
Ben hizli olsun istiyorum. Bu yuzden Benelli tarafindayim ama bana kucuk olmasindan korkuyorum 185 cm ve 90 kiloyum ve daha da uzarim (kendimi cok uzun bulmuyorum diger arkadaşlar 170 180 arasi dedigi icin boyle dusunuyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı olsun istiyorum derken? İkisi de 125cc çünkü. Aralarında top speedde 10-15 km/h oynar. İki motor hakkında da bilgim yok ancak tavsiyem motor özellikleri ve vücut tipine daha uygun olanı test edip satın alman. 125cc bir motorda hız çok da değişkenlik göstermez. CC büyüttüğünde düşünebilirsin bunu.

Ben hizli olsun istiyorum. Bu yuzden Benelli tarafindayim ama bana kucuk olmasindan korkuyorum 185 cm ve 90 kiloyum ve daha da uzarim (kendimi cok uzun bulmuyorum diger arkadaşlar 170 180 arasi dedigi icin boyle dusunuyorum).

Dostum Benelli genel olarak da küçük bir motor altında oyuncak gibi kalsın istemiyorsan ns al ama 125 liklerde her motor küçük duracak bunu bil.

1.83 civarıyım benelli altımda oyuncak araba gibi kalıyor. Hız olarak da iyi değil göstergede 130 yazıyor gerçekte 100le gidiyor bu tüm 125cc motorlar için hız istiyorsan r125 bakmalısın

1.83 civarıyım Benelli altımda oyuncak araba gibi kalıyor. Hız olarak da iyi değil göstergede 130 yazıyor gerçekte 100le gidiyor bu tüm 125CC motorlar için hız istiyorsan R125 bakmalısın.

R125 cok pahali ben Max 170 verebilirim 12 aya boldugum icinde vade farksiz değilse 130 falan siz ne onerirsiniz bu fiyatlara?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…