Benelli 125s vs Yuki GP2

bloodlyb

Centipat
Katılım
28 Ocak 2024
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 125CC motor almak istiyorum. Şu 2 motor arasında kaldım. Benelli 125s ya da Yuki GP2 hangisini almalıyım?
 
TVS Raider 125 al o paraya daha iyi. Çin yerine Hint veya Japon daha iyidir.
 
TVS Raider veya NS125 bakılabilir.Alışman için ideal motorlar.Japon tarafında CB125 var o da opsiyonel.Tercih sana kalmış
 
Tvs Raider veya NS125 bakılabilir. Alışman için ideal motorlar. Japon tarafında CB125 var o da opsiyonel. Tercih sana kalmış.

Tvsye baktım da çok beğenemedim. CB125'in parçası yok diyorlar NS125i bilmiyorum ona bakayım.
 
Tvsye baktım da çok beğenemedim. CB125'in parçası yok diyorlar NS125i bilmiyorum ona bakayım.
CB125'in parçası yok diyen densiz kim acaba? 30-40 senedir neredeyse aynı teknoloji ile üretilen motorun parçası nasıl olmaz?
 
CB125'in parçası yok diyen densiz kim acaba? 30-40 senedir neredeyse aynı teknoloji ile üretilen motorun parçası nasıl olmaz?

Bir arkadaşım söylemişti. Eğer zenginsen parçasını kolay bulursun ama eğer durumun o kadar iyi değilse bulman zor demişti. O arkadalımın babasının arkadaşının CBR125i varmış ve hep ucuz parça arıyormuş.
 
Sen CB125R'dan bahsediyorsun galiba. Ama onun da parçası kolay ve çok pahalı değil. O "arkadaşının babasının arkadaşı" biraz paranoya yamış gibi. Bu söylenenler kuşaktan dolma ve şişirilmiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…