Elektronik Benfeı USB C hub 251.31 TL

Siparişi ne zaman iptal etmeliyiz?
Bende böyle oluyor 2 ürün alınca 375, iptal edince de 250.

Son düzenleme:
Benfei ürün ekledim kargo ücreti halen duruyor sebebi nedir?
(Prime değilim acaba Prime oluncamı oluyor bilen cevaplayabilir mi)
82 tl lik kablo yerine 500tl lik adaptör sipariş ettiğimde yurt dışı kargo ücreti (102tl) kalkıyor, 2.ci ürünü iptal ettiğimde tekrar ekleniyor olmuyor yani.

82 TL'lik kablo yerine 500TL'lik adaptör sipariş ettiğimde yurt dışı kargo ücreti (102TL) kalkıyor, 2.ci ürünü iptal ettiğimde tekrar ekleniyor olmuyor yani.

Sistem şöyle sanırsam 400TL üzeri alınan üründe kargo ücreti alınmıyor ona göre sepet oluşturmak lazımda sizin 2. ürünü iptal ettiğimde tekrar ekleniyor dediğiniz olay nedir?

Sistem şöyle sanırsam 400TL üzeri alınan üründe kargo ücreti alınmıyor ona göre sepet oluşturmak lazımda sizin 2. ürünü iptal ettiğimde tekrar ekleniyor dediğiniz olay nedir?
Kargo ve paketleme ücreti (102tl) tekrar ekleniyor, üstteki belirttiğim resimdeki gibi 150ye değil 250ye geliyor tekrar.

Yaptığınız doğru değil ama sistemdeki açığı suistimal ediyorsunuz. Burada ahlak bekçiliği yapmak istemiyorum. Ürünün fırsatı güzel.

Aslinda haklisiniz hocam. O yontemi kaldiriyorum mesajdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…