Elektronik Benfeı USB C hub 251.31 TL

10 numaraymis hocam 2 adet almıştım inşallah bayramdan sonra elime ulaşır.

Resmi tatil değil mi kargo dağıtımı nasıl oldu? Benimki cuma gününden beri İstanbul'da bekliyor. Bulunduğum şehre henüz gelmedi.

Resmi tatil değil mi kargo dağıtımı nasıl oldu? Benimki cuma gününden beri İstanbul'da bekliyor. Bulunduğum şehre henüz gelmedi.

Büyük ihtimalle gümrük işlemlerini bekliyordur. Bu arada resmi tatil değil, devlet memurları Perşembe ve Cuma idari izinli olduklarından işlem yapılmamıştır. Gümrüğü geçip Kolay Gelsin'e aktarılsaydı şimdiye ürününüz gelirdi.
Kargo takip numaranız ile Kerry Logistics'in Amazon bölümüne şu numaradan ulaşıp durumunu öğrenebilirsiniz. 0 212 603 32 39.

Bu arada bu fiyata alan arkadaşlar çok uygun fiyata almışlar,

Mart'ta aldığım fiyat + gv

Son düzenleme:

Gümrük islemleri carsamba gunu 12 Haziran'da tamamlanip tasiyici firmaya aktarilmis 13 Hazirandada son teslim istasyonuna ulasmis ancak İstanbul'da gozukuyor ben İstanbul'da degilim. Kargo firmasi kolay gelsin gozukuyor ancak daha önce de Amazon yurt dışı aldigim ürün kolay gelsin gozukurken sendeo ile gelmisti anlayamiyorum halen haftaya salı inşallah elime ulaşır.

Normal değil, kolay gelsin ile kesinlikle görüş. Büyük ihtimal sizin ürün, yanlış barkod okuma yüzünden Türkiye turuna çıkmış gibi duruyor (aradığınızda size renk vermiyorlar, başıma gelmişti). Amazon bu aralar adres güncelleme istiyordu. Kolay gelsin de ipin ucu kaçmış gibi...

Gümrük gecikmesi vs. olabilir acele etmeyin benim de ürünlerim gecikme gösteriyor Amazon ile konuştum için gecikme olabilir demişti sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…