Benfica-Fenerbahçe maçı kaç kaç biter?

Omer7hd

Picopat
Yer
Santa Fe
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, bugün temsilcimiz Fenerbahçe'nin, köklü ve güçlü Portekiz ekibi Benfica takımı ile maçı var. Temsilcimiz Fenerbahçe kendi evinde yani Chobani Stadyumu'nda oynayacak. Bir Galatasaray'lı olarak, iki Türk takımının UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gitmesini isterim. Sizce bu maç kaç kaç biter?

Edit : Benim Tahminim : İlk Maç Fenerbahçe kendi evinde oynadığı için 3-1 gibi bir sonuçla yener , ikinci maç 1-0 Benfica alır.

Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçenin ilk maçta 4-1 ikinci maçta 6-1 yenileceğini düşünüyorum.

Bildiğiniz üzere benfica deplasmanı çok ama çok zor Fenerbahçe şampiyonlar ligi istiyorsa deplasmana en az 1 fark önde gitmeli.

2-0 benfica alır diğer maç 2-2

Yorumlamak için kendi takımımı söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bir Türk takımı olarak yurtdışındaki bütün maçlar benim için milli maçtır. Tabi herkesin yorumu farklı olabilir. Ama ben önce Türk olup sonraki sıralarda tuttuğum takım gelir. Yönetimlerin taraftarların futbolcuların ne yaptığıyla da ilgilenmem onlar gelip geçicidir benim için.

O yüzden skor tahmini zor olan bir maç. Yenmemiz lazım ki orada en azından beraberlik olursa turu geçelim.

Eskisi kadar futbolla da ilgilenmiyorum daha doğrusu Türkiye ligiyle. O yüzden takımlar hakkında fazla fikir sahibi değilim. Genelde avrupa maçlarını izlerim. O da özetler.

İlk maç 2-1 Fenerbahçe, 2. maç 2-0 Benfica...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…