C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 30 Mart 2018 #1 Kulaklarım bayram ediyor. Bengü'nün ses tellerini bana getirene tüm varlığımı vereceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ''Sarılamadım doya doya, Gururu hiçe saya saya, Söylesin duyan duymayana, Seviyorum anla.''
Kulaklarım bayram ediyor. Bengü'nün ses tellerini bana getirene tüm varlığımı vereceğim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ''Sarılamadım doya doya, Gururu hiçe saya saya, Söylesin duyan duymayana, Seviyorum anla.''
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 30 Mart 2018 #2 Şu adama Bengü'nün ses tellerini verin de kurtulsun. Masaüstü arka planında bile Bengü var.
P peaceforworld Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 745 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2018 #3 Pop müzik dinlemeyi sevmiyorum. Bengü'de dinlemiyorum ancak bu kadın bana yıllardır aşırı çekici geliyor. Bunun hatrına dinleyeceğim bu sefer
Pop müzik dinlemeyi sevmiyorum. Bengü'de dinlemiyorum ancak bu kadın bana yıllardır aşırı çekici geliyor. Bunun hatrına dinleyeceğim bu sefer
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2018 #4 Kıza bir şey oldu sandım.