Beni arayan kişinin numarasını nasıl tekrar bulurum?

OverRar00

Hectopat
Dün beni bilmediğim bir numara aradı numarası da açık şekilde gözüküyordu. Tekrar arayım derken kazayla silmişim. Türk Telekom Online işlemlerde gelen numaralar gibi bir yer vardı fakat Vodafone da bulamadım. Arayan numarayı tekrar nasıl bulurum?

Arama geçmişini sildiysen, bulamazsın.

Müşteri temsilcisini ararsanız onlarda kayıtları vardır. Saati hatırlıyorsanız şu saate beni biri aradı, şu nedenle öğrenmek istiyorum telefondan silinmiş gibi bir şey derseniz muhtemelen verirler.

Vodafone Yanımda uygulamasında ana ekranda çıkan kalan kullanımlarınız göstergesinin sağ alt kısmında "Tümünü Gör" seçeneğine tıklayın. Ardından üst kısımda çıkan "Kalan Kullanımlarım" sekmesinin sağ tarafında "Kullanım Detayları" sekmesi var. Oradan kontrol edebilirsiniz.

Hocam o menüde arayan kişinin numarası çıkmıyor. Açmıştım bir de telefonu ona rağmen gözükmüyor.

Yorumumu güncelleyim. Dün saat 2'den sonrasının daha kaydı yok. Ya geç düşüyor ya da silinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…