Guests21
Picopat
Hocam selam. Benim küçüklükten aile dostu olduğumuz için 2 gün beraber aktivite yaparak biraz tanıdğım bir kız var. Bu kızı sosyal medyada buldum. Efendi ve gayet saygılı bir şekilde 3 ay boyunca konuştuk. Medyada sevgilisi olan çocukla resmini falan da paylaştı. Ona diğer medyasini sordum fakat kullanmadiğini söyleyip konuyu kapatti. Bazi konularda gayet açık bir şekilde cevap verdi. Mesela sevgilisinin ismini falan söyledi. Okullarimiz farkli. Ona dersten hangi konuda oldugunuzu at dedim harbiden de tum sayfalari atti. Sonra aradan biraz zaman geçti yaza doğru hala konuştuk. Fakat sonra ben onu medyada bağlantıdan çıkardım. Sonra kendisine biraz uzun olacak bir şekilde onu yanlışlıkla medyalarımdan çıkardığımı ve konuşmak istemiyor musun deyip çıkardığım için sinirlendiysen özür dilerim deyip mesajı bitirdim. Bunu gece 6'da yazdım. Sonra sabah kalktigimda engel atmis neden atmis anlamadim ama. Neyse ondan oncesinde biz tesadüfen bu kiz ile ayni üniversite ve bölümü tutturduk. Hatta bu benim üniversiteye sevgilisi ile ikisi gelecekmis. Benim ona karsi davranislarim nasıl olmali okul baslayinca? Sevgilisi olan da bizim okulda olacak. O kiza karsi nasıl davranmaliyim ve ne yapmaliyim? Cevap verebilirseniz çok teşekkür ederim.
Ricam küçük çocuklar yorum yapmasın. Yazı tarzından belli oluyor. Benzer durumu yaşayan ağabey/arkadaş ve ûniversitedeki arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur. Bunu anlatacak ve paylaşacak kimsem olmadîğî için de burada anlatmak istedim. Şimdiden cevak veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim.
Ricam küçük çocuklar yorum yapmasın. Yazı tarzından belli oluyor. Benzer durumu yaşayan ağabey/arkadaş ve ûniversitedeki arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur. Bunu anlatacak ve paylaşacak kimsem olmadîğî için de burada anlatmak istedim. Şimdiden cevak veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: