fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 12 Nisan 2020 #31 Boşver, ne yapacaksın savaşı mavaşı, git ETS2 oyna kamyon sür.
Kosinüs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.443 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #32 Söylediğim en büyük yalan Mount and Blade Bannerlord'un iyi bir oyun olmasıydı...
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 12 Nisan 2020 #33 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar, daha demin Mount & Blade : Bannerlord sildim. Vicdan acısı çekmek istemiyorum. O yüzden beni gaza getirin. Genişletmek için tıkla... Gel sana aile paylaşımı açayım ETS 2 oyna.
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Arkadaşlar, daha demin Mount & Blade : Bannerlord sildim. Vicdan acısı çekmek istemiyorum. O yüzden beni gaza getirin. Genişletmek için tıkla... Gel sana aile paylaşımı açayım ETS 2 oyna.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #34 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birebir!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birebir!
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Nisan 2020 #35 Abartıyorlar oyun çok kötü.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #36 BERWAR dedi: Bas gaza aşkım bas gaza. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu demeye gelmiştim, fakat geç kalmışım. Madem geldim, bu da benden olsun.
BERWAR dedi: Bas gaza aşkım bas gaza. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu demeye gelmiştim, fakat geç kalmışım. Madem geldim, bu da benden olsun.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 12 Nisan 2020 #37 Sen daha iyilerine layıksın. Sorun sende değil onda. Şimdi bir şey daha derdim ama ban yerim. Neyse başını söyleyeyim ........ idi zaten.
Sen daha iyilerine layıksın. Sorun sende değil onda. Şimdi bir şey daha derdim ama ban yerim. Neyse başını söyleyeyim ........ idi zaten.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #38 282742 dedi: Gel sana aile paylaşımı açayım ETS 2 oyna. Genişletmek için tıkla... ETS2 Bende var. hawkeyes dedi: Oyun o kadar mükemmel ki sana tek bir şey demek istiyorum, KUDUR. Genişletmek için tıkla... Eline ne geçti? Şöyle insanlardan ... bir şey derdim de, boşver. Son düzenleme: 12 Nisan 2020
282742 dedi: Gel sana aile paylaşımı açayım ETS 2 oyna. Genişletmek için tıkla... ETS2 Bende var. hawkeyes dedi: Oyun o kadar mükemmel ki sana tek bir şey demek istiyorum, KUDUR. Genişletmek için tıkla... Eline ne geçti? Şöyle insanlardan ... bir şey derdim de, boşver.