SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 22 Haziran 2017 #11 Google; Android ONE tabanlı telefonlarda: yazılı ve sesli arama verilerini kaydediyor. Navigasyondan istediğiniz rotayı bile kaydediyor. Biri bizi izliyor orası kesin.
Google; Android ONE tabanlı telefonlarda: yazılı ve sesli arama verilerini kaydediyor. Navigasyondan istediğiniz rotayı bile kaydediyor. Biri bizi izliyor orası kesin.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 22 Haziran 2017 #12 GM 5 Plus'ım köstebekmiş. Her yerdeler.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 22 Haziran 2017 #13 Nazım Paşa dedi: GM 5 Plus'ım köstebekmiş. Her yerdeler. Genişletmek için tıkla... Benimki'de GM5. İlk aldığımda hiç kurcalamadım. Sonra format atma ihtiyacı olunca, tüm ayarlarını didik didik ettim. Telefona bırakırsan ayarları, herşeyi kaydediyor. Gerçi bırakmasan da kaydediyor...
Nazım Paşa dedi: GM 5 Plus'ım köstebekmiş. Her yerdeler. Genişletmek için tıkla... Benimki'de GM5. İlk aldığımda hiç kurcalamadım. Sonra format atma ihtiyacı olunca, tüm ayarlarını didik didik ettim. Telefona bırakırsan ayarları, herşeyi kaydediyor. Gerçi bırakmasan da kaydediyor...
Dr. Sheldon C. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #14 Takipteler, ses etme, sus. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Takipteler, ses etme, sus. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 22 Haziran 2017 #15 Adsense ya da türevi her reklam sistemi cookielerinizi kaydeder, ona göre reklamlari önünüze cikarir, yani panige gerek yok.
Adsense ya da türevi her reklam sistemi cookielerinizi kaydeder, ona göre reklamlari önünüze cikarir, yani panige gerek yok.
nolly Kilopat Katılım 29 Haziran 2016 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #16 Dr. Sheldon C. dedi: Yakında ortamı dinleyerek, önümüze konuştuğumuz şeylerle ilgili reklam çıkmazsa iyidir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistem var. Operatör markaları yapıyor bunu. Telefondan arkadaşınızla konuşuyorsunuz "Araba almayı düşünüyorum ya.." falan gibi, araba reklamları çıkıyor telefonunuzda.
Dr. Sheldon C. dedi: Yakında ortamı dinleyerek, önümüze konuştuğumuz şeylerle ilgili reklam çıkmazsa iyidir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistem var. Operatör markaları yapıyor bunu. Telefondan arkadaşınızla konuşuyorsunuz "Araba almayı düşünüyorum ya.." falan gibi, araba reklamları çıkıyor telefonunuzda.