KS KS 444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 19 Temmuz 2022 #21 Emir M. dedi: Küçük bir şaka yapayim dedim, ciddiye almayınız. Genişletmek için tıkla... Konuyu ilk defa gören dalga geçmesin diye yazdım aslında.
Emir M. dedi: Küçük bir şaka yapayim dedim, ciddiye almayınız. Genişletmek için tıkla... Konuyu ilk defa gören dalga geçmesin diye yazdım aslında.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 19 Temmuz 2022 #22 Sizi bu forumda en fazla 2-3 kere görmüşümdür. Tek bildiğim Linux kullandığınız.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.561 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #23 Bu kim la?
X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Temmuz 2022 #24 Genelde sizi GNU Linux kısmında bazı konularda yardım etmeye çalışan birisi olarak görüyorum. Onun haricinde bilgim yoktur
Genelde sizi GNU Linux kısmında bazı konularda yardım etmeye çalışan birisi olarak görüyorum. Onun haricinde bilgim yoktur
NickChicken Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 99 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #25 Umut Nas dedi: Linux sever olduğu için OneDrive'ı bilmemesi normal Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Şu yorumundan sonra pek iyi bilemeyeceğim (!) Eki Görüntüle 1455987 Genişletmek için tıkla... OneDrive nerde yazıyor? A-XMP ve Precision Boost OverDrive dışında başka bir şey göremedim. Olayın devamı mı var?
Umut Nas dedi: Linux sever olduğu için OneDrive'ı bilmemesi normal Genişletmek için tıkla... Emir M. dedi: Şu yorumundan sonra pek iyi bilemeyeceğim (!) Eki Görüntüle 1455987 Genişletmek için tıkla... OneDrive nerde yazıyor? A-XMP ve Precision Boost OverDrive dışında başka bir şey göremedim. Olayın devamı mı var?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #26 NickChicken dedi: OneDrive nerde yazıyor? A-XMP ve Precision Boost OverDrive dışında başka bir şey göremedim. Olayın devamı mı var? Genişletmek için tıkla... "R" harfini basmamış klavye Kelimeleri karıştırmışım. @NickChicken OverDrive ile OneDrive'yi.
NickChicken dedi: OneDrive nerde yazıyor? A-XMP ve Precision Boost OverDrive dışında başka bir şey göremedim. Olayın devamı mı var? Genişletmek için tıkla... "R" harfini basmamış klavye Kelimeleri karıştırmışım. @NickChicken OverDrive ile OneDrive'yi.