GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #1 Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? @Cuteaa @Darqx hocalarım bir yanlışım varsa söyleyin, bileyim. Son düzenleme: 6 Mayıs 2023
Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? @Cuteaa @Darqx hocalarım bir yanlışım varsa söyleyin, bileyim.
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #2 Hocam böyle şeylere mentalinizi nasıl ayarlıyorsunuz? Ben böyle konu açsam biri gelir "sen kimsin kardeşim" der bende üzülürüm.
Hocam böyle şeylere mentalinizi nasıl ayarlıyorsunuz? Ben böyle konu açsam biri gelir "sen kimsin kardeşim" der bende üzülürüm.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 Seni bilmem.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #4 Sizi yeni yeni tanımaya başladım ben de. Samimi, dost canlısı, genel olarak iyi birisiniz. Bir mizah ve eğlence konusu vardı sizin sanırım
Sizi yeni yeni tanımaya başladım ben de. Samimi, dost canlısı, genel olarak iyi birisiniz. Bir mizah ve eğlence konusu vardı sizin sanırım
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #5 Seni bu konu ilk defa görmüş oldum. Şimdi bunu dedim ya onun bunun yasasına göre hep karşılaşırım forumda seninle.
Seni bu konu ilk defa görmüş oldum. Şimdi bunu dedim ya onun bunun yasasına göre hep karşılaşırım forumda seninle.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #6 fermaNga dedi: Sizi yeni yeni tanımaya başladım ben de. Samimi, dost canlısı, genel olarak iyi birisiniz. Bir mizah ve eğlence konusu vardı sizin sanırım Genişletmek için tıkla... Eeeee o konuyu hiç açmayalım hocam
fermaNga dedi: Sizi yeni yeni tanımaya başladım ben de. Samimi, dost canlısı, genel olarak iyi birisiniz. Bir mizah ve eğlence konusu vardı sizin sanırım Genişletmek için tıkla... Eeeee o konuyu hiç açmayalım hocam
KSA Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 120 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Argon Kaynakçısı 6 Mayıs 2023 #7 Adamın dibisin stand up tadında teknoloji haberleri ürün incelemeleri mecrada en iyilerden <3
yusuftttt Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #8 İlk defa gördüm
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2023 #9 KSA dedi: Adamın dibisin stand up tadında teknoloji haberleri ürün incelemeleri mecrada en iyilerden <3 Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Yalnız ben sizi ilk defa gördüm. İsminiz nedir?
KSA dedi: Adamın dibisin stand up tadında teknoloji haberleri ürün incelemeleri mecrada en iyilerden <3 Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Yalnız ben sizi ilk defa gördüm. İsminiz nedir?
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Mayıs 2023 #10 GoktugT dedi: Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Neyi nasıl bilirdik?
GoktugT dedi: Forumda yeni sayılırım. Buna rağmen çok sevdiğim, saydığım hocalarım, arkadaşlarım var. Hepsi birbirinden değerli. Peki siz beni nasıl bilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Neyi nasıl bilirdik?